- 949
- 327
- 63
ben girişte sms onayı yaptım spin talep ettim ancak eklenmemiş, oyunlara girince çıkmıyor kapattılar mı
Aynı yöntemle daha önce verdim bekliyorumGeldi çekim 😁Ekli dosyayı görüntüle 325608
bizede onaylandı 3 saat önce ama gelmedi dost seninki geldi mi eminmisiinGeldi çekim 😁Ekli dosyayı görüntüle 325608
Benim anında havale gelmedi 4 saattir bu ne şans beGeldi çekim 😁Ekli dosyayı görüntüle 325608
Bankadan bankaya değişiyor herhaldeBenim anında havale gelmedi 4 saattir bu ne şans be
Nerde 5 lira 2 liradan ceviriyoFire hot a gir 5 tl pot
Ben 5 den çevirdim suan tüm hepsini 1 tl ye çekiyorlar 2 gene iyi düşürüyorlarNerde 5 lira 2 liradan ceviriyo
Nerede 5 mk 0.50 kuruşFire hot a gir 5 tl pot
Vsrya şu çekiçli baltalı oyun ben şimdi 2 tl lik spinden 2 bin çıkardımŞuan en yüksek bet hangi oyunda
Ama gergedan oyununda 2 tl spini onun senin dediğin 5 tl ama bişey vermiyorVsrya şu çekiçli baltalı oyun ben şimdi 2 tl lik spinden 2 bin çıkardım
İptal olurben hiç bi yerde hesaba havale zorunluluğu görmedim anında papara ile talep verdim iptal mi olur acaba
Birader 5 tl idi düşürdüler neyi anlamıyorsun yardımcı olmaya çalışıyorumNerede 5 mk 0.50 kuruş