11 saat neymis la adamlarinki 10 dkda geldiTam 11 saat oldu bekliyorum Aracı firmaya gönderilmiş aracı firmanın ödeme yapmasını bekleyin dedi canlı destek
Ekli dosyayı görüntüle 325853
4 saattir ben bekliyorum düşün burda ki herkes küçük yatırım yapıyor ve ben büyük yatırım yapan insanım ben bile bu kadar bekletildiysem vay haline .11 saat neymis la adamlarinki 10 dkda geldi
Neyse cekimin geleceginden suphem yok.millete 500leri takit takir odedi4 saattir ben bekliyorum düşün burda ki herkes küçük yatırım yapıyor ve ben büyük yatırım yapan insanım ben bile bu kadar bekletildiysem vay haline .
500₺ gibi basit bir parayı odesinler dimi artık ? 3-5 saatte çekenler oldu ,500₺ yi ben 500₺ kadar ufak bir rakam çeksem benimkide gelmiştiNeyse cekimin geleceginden suphem yok.millete 500leri takit takir odedi
Yatırım yaptın mı dost yaptıysan ne kadar yaptın çekimin nedirGündüz 15.30 dan beri bekliyorum umudu kestim
Yok kral 500 deneme spin ile hala bekliyorum bakalım kac gun sürüyorYatırım yaptın mı dost yaptıysan ne kadar yaptın çekimin nedir
Sen düşün ben 4k yatırım yaptım 80k çıktım bonus almadan 25k çekim 6 sattir beklemede kalan 65k bakiyeyi oynadım bilerek kaybettim nasıl olsa gondermuyorlar diye 😉 sen birde beni düşünYok kral 500 deneme spin ile hala bekliyorum bakalım kac gun sürüyor
Youtube daki yayıncılar gibisin. Cok reklam yapiyosun dost. Herkes cebindeki kadar oynar.miktar belirtmen biraz abes kaciyoSen düşün ben 4k yatırım yaptım 80k çıktım bonus almadan 25k çekim 6 sattir beklemede kalan 65k bakiyeyi oynadım bilerek kaybettim nasıl olsa gondermuyorlar diye 😉 sen birde beni düşün
Siteyi şikayet ediyorum reklam değil iyi okursan gözlerin görmüyor galiba dost , miktar belirtmek ile alakası yok 500₺ çekim yapamiyorsunuz düşünün ben 25k çekemiyorum kaldı ki 500₺ çekemiyorlar anlamında söyledim sen ne anladın ??Youtube daki yayıncılar gibisin. Cok reklam yapiyosun dost. Herkes cebindeki kadar oynar.miktar belirtmen biraz abes kaciyo
Ödeme geldi beyler. Geçte olsa ödüyor
Ekli dosyayı görüntüle 325887
Site sabah 10 tllik spin verdi. Buna ragmen ödüyor . Bence site güzel. Saglam giris yaptilar. Ilk gunleri beklemek lazim. 9 ay beklemisiz 1 gün cok degilSiteyi şikayet ediyorum reklam değil iyi okursan gözlerin görmüyor galiba dost , miktar belirtmek ile alakası yok 500₺ çekim yapamiyorsunuz düşünün ben 25k çekemiyorum kaldı ki 500₺ çekemiyorlar anlamında söyledim sen ne anladın ??
1 günde de geleceğine inancım yok evet bedava bonus verip o kadar güzel giriş yaptılar ki , canlı desteğe bonus almayan yüksek yatırım yapan müşteriler ulaşamaz oldu o kadar güzel giriş yaptılar ki bizim gibi yatırımcıları kaçırdılar..Site sabah 10 tllik spin verdi. Buna ragmen ödüyor . Bence site güzel. Saglam giris yaptilar. Ilk gunleri beklemek lazim. 9 ay beklemisiz 1 gün cok degil