- 1,701
- 867
- 113
2 kere verdim 2 side red oldu, destek cevap vermiyo oto mesaj yazip birakmis
Az sovdun kral biraz daha sov burdan gelcek odemenO şekilde yazdı bana yarım saatir yazıyom çekimi neden iptal ediyonuz diye cevap vermiyo kansizlar
Modelmisin bilader sen yarim saatir canlı cevap vermiyo hattayim gevşek gevşek konuşup canımı sıkma benim odemezlerse kına yak gotuneUmarım odemezler senin bakiyeyi cekimin iptal oldu sebebini ogrenmeden demedigini birakmadin siteye
10 da kalsa ne olacak bağlanınca bile mesaj atmıyo10 da kaldı sırada sitemi coktu
Site ödeme yapmiyo bedavaya kaptirma 50 yiBeyler freebet için anapara çevrim şartı nedir bilen var mı
Yargısız infaz yap knk öyle sakin kalma söv birazSpinden 235 çıktı 50 attım aynı oyunda 300 lük çevrim yaptım 250 çekim verdim benimde iptal edildi ama ödemeyeceğini sanmıyorum
Dostum sen sorunlu musun ya gerçekten çekimin reddedildi diye drmedğini bırakmadın sanki 1000tl yatırım yaptın site bakiyeni sildi sen bu sabırsızlıkla hayatta para kazanmazsın yol yakınken bırak bahsiSite ödeme yapmiyo bedavaya kaptirma 50 yi
Hangi yontemle çektin reyisİkonbet 200 ödedi beyler
Havale ile çekim dedi destek alınca öyle çektikHangi yontemle çektin reyis
Model misin lan sen (!)Dostum sen sorunlu musun ya gerçekten çekimin reddedildi diye drmedğini bırakmadın sanki 1000tl yatırım yaptın site bakiyeni sildi sen bu sabırsızlıkla hayatta para kazanmazsın yol yakınken bırak bahsi
Anlamadım dostModel misin lan sen (!)
Yukardaki mesajlara bak anlarsin knk: )Anlamadım dost