Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betkong 250 TL Nakit Deneme Bonusu

Ebru3453

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
61
41
18
Site belki birkaç kişiye ödeme yapıyor olabilir göstermelik fakat dolandırıcıdır.

Deneme bonusunu yükseltip canlı destekten teyit alarak çekim talebi verdim.Cekimi iptal edip bakiyemi sildiler.

Önce çark kazancı ile kazanç saglamissiniz denildi,çark değil deneme bonusu teyit alarak talep verdim dedim.Ardindanda mabadından çoklu üyelik ondan silindi diye sıktı :D

Aman diyeyim deneme bonusunu alan alsın ama promosyon vs diye ararlarsa yatırım yapmayın, çoluk çocuk bunlar.
Kafalarına göre davraniyorlar üzüldüm adına

• Beğen
Tepkiler: R10

R10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
135
41
28
Dm baslati gorsem yazardim zaten sende de çıkmıyor burdan söyle istersen ne soyleceksen
Ok,sorun yok.Diyeceğim şuydu kardeşim,forum ortamları eskiden gayet güzeldi.Ben 2016'dan beri forumlarda takılırım,o zamanlar forumda 1-2 tane bayan varsa bile insanlar forumda bayanlarda var diyerek kendini düzeltirlerdi.Burada yine kendini bilen insanlarda var,inan her cümlesinde küfür eden insanların olduğu ve adminlerin göz yumduğu forumlarda var.

Biz bile burada gayet normal bir konu açtığımızda,saçma sapan yorumlar atanlar oluyor.Bir dövmedikleri kalıyor yorumlarıyla.İnsanlar normal değil.Annemi gasp ettim diye konu açan adam var forumda düşün.

Herhangi bir konuda yardıma ihtiyacın olursa,banada sorabilirsin,ben yardımcı olmaya çalışırım.Bunları diyecektim.

hkngkce45

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,358
738
113
3k yaptım çekim verdim aynı ip diyip bakiyeyi sildiler üçkağıtçı bunlar sakin bulaşmayın

• Beğen

Ebru3453

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
61
41
18
Ok,sorun yok.Diyeceğim şuydu kardeşim,forum ortamları eskiden gayet güzeldi.Ben 2016'dan beri forumlarda takılırım,o zamanlar forumda 1-2 tane bayan varsa bile insanlar forumda bayanlarda var diyerek kendini düzeltirlerdi.Burada yine kendini bilen insanlarda var,inan her cümlesinde küfür eden insanların olduğu ve adminlerin göz yumduğu forumlarda var.

Biz bile burada gayet normal bir konu açtığımızda,saçma sapan yorumlar atanlar oluyor.Bir dövmedikleri kalıyor yorumlarıyla.İnsanlar normal değil.Annemi gasp ettim diye konu açan adam var forumda düşün.

Herhangi bir konuda yardıma ihtiyacın olursa,banada sorabilirsin,ben yardımcı olmaya çalışırım.Bunları diyecektim.
Sanırım farkli yerdeki mesajlara şahit olmuşsun gercekten karakterli birini görmek gururlandırdı, teşekkür ederim. Az çok her konuya bakıyorum iyilik yapana bile verdikleri argo cevaplara şahit oluyorum. Lakin insanoğlu çok farklı reelde ki karakter burda çok farklı davranabiliyor ve çoğunluğu da muhtemelen öyledir boyle insanlarda midemi bulandırıyor ama artık görmezden geleceğim. Desteğin icin teşekkür ederim 🙏

• Beğen