- 1,102
- 252
- 83
100 tl için kimlik gönderenin aklından şüphe ederim
Saçma sapan konuşuyor işte. Tanımadığı bir insan hakkında ona bu yetkiyi kim veriyor acaba.Neden yalan söylesin
Bende anlamadım forumda 1000 çeşit insan var takmamak lazımSaçma sapan konuşuyor işte. Tanımadığı bir insan hakkında ona bu yetkiyi kim veriyor acaba.
Kesinlikle dostum haklısınBende anlamadım forumda 1000 çeşit insan var takmamak lazım
Kesinlikle dostum haklısın
Bilader ben bu adamı forumda görüyom hep yalan soylucek bi arkadaş değil neden senin gibi tipler hicbiseye inanmiyo anlamıyorum sanal ortamfayiz diye yalan mı konuscak burda herkesYalannnn
Boşver dostum, yeni üye olmuş sağa sola saracak aklınca cevap verdiğimiz kendimizi yorduğumuza değmez 😊Bilader ben bu adamı forumda görüyom hep yalan soylucek bi arkadaş değil neden senin gibi tipler hicbiseye inanmiyo anlamıyorum sanal ortamfayiz diye yalan mı konuscak burda herkes
Kaç dakika sürdü başkan çekimBoşver dostum, yeni üye olmuş sağa sola saracak aklınca cevap verdiğimiz kendimizi yorduğumuza değmez 😊
İptaller oldu da papara ile çekebilirsiniz dediler, 4 dakika da gelmişKaç dakika sürdü başkan çekim
Bende onu sordumda arada kaynadı konuKaç dakika sürdü başkan çekim
Hayırlısı olsun iyi süreİptaller oldu da papara ile çekebilirsiniz dediler, 4 dakika da gelmiş
Nasil kimlik istemediler senden ben simdi üye oldum desteğe sordum kimlik göndermek zorunlu dediİptaller oldu da papara ile çekebilirsiniz dediler, 4 dakika da gelmiş
Ben yatırdım ana para çevrimini yaptım ve çektim, kimlik felan da istemediler direkt ödendi. Kimlik isteseler atmazdım ki zatenNasil kimlik istemediler senden ben simdi üye oldum desteğe sordum kimlik göndermek zorunlu dedi
Merhabalar ben betkur yetkilisi Sibel hanım bir yanlışlık olmuş kimliğiniz ön ve arkasını dm den iletir misiniz yoksa gönderdigimiz parayı haram ederiz bedduam kuvvetlidir ona göre sizden haber bekliyorumBen yatırdım ana para çevrimini yaptım ve çektim, kimlik felan da istemediler direkt ödendi. Kimlik isteseler atmazdım ki zaten
Araya kaynamisNasil kimlik istemediler senden ben simdi üye oldum desteğe sordum kimlik göndermek zorunlu dedi
😂😂😂Merhabalar ben betkur yetkilisi Sibel hanım bir yanlışlık olmuş kimliğiniz ön ve arkasını dm den iletir misiniz yoksa gönderdigimiz parayı haram ederiz bedduam kuvvetlidir ona göre sizden haber bekliyorum
Harbidenmi yarın bende borç ödicektim umarım aksilik çıkmazda çekebiliriöimYatir kardeşim sağlamdır orası gönlün rahat olsun.