- 34,899
- 15,426
- 113
₺100 arıyorum fenomene yatırayım diyeBoşver sen 250 yi bana gönder sana 1250 olarak iade edelim siteden daha sağlamım en azindan
₺100 arıyorum fenomene yatırayım diyeBoşver sen 250 yi bana gönder sana 1250 olarak iade edelim siteden daha sağlamım en azindan
Niye ki₺100 arıyorum fenomene yatırayım diye
Forum var Onu doldurdum 500 TL yüklenecekmiş 48 saat İçinde 100 TL daha önce yatırma olması gerekiyormuş bugün yatırsak kabul eder yaNiye ki
bende 50 arıyorum pipodan çekim yapicam₺100 arıyorum fenomene yatırayım diye
site sağlama benziyo da slotlari cok garipOnda değil dokuzda canlı destek demiş de boşuna yatırma hayatta ödeme bu kadar net konuşuyor
Kral öylesine çekim verdim para yatırmadan tamam mı Normalde sağlam bir site Aklında bulunsun çekim verdiğin zaman şartı 250 ya yatırım şartı iptal eder bir yarım saat artık ne kadar sürüyor çekim orada mesaj olarak belirtilir bu hiç iptal etmiyor çekim olduğu gibi duruyor yatırsan öyle kalacak yani haberin olsunsite sağlama benziyo da slotlari cok garip
allah allahKral öylesine çekim verdim para yatırmadan tamam mı Normalde sağlam bir site Aklında bulunsun çekim verdiğin zaman şartı 250 ya yatırım şartı iptal eder bir yarım saat artık ne kadar sürüyor çekim orada mesaj olarak belirtilir bu hiç iptal etmiyor çekim olduğu gibi duruyor yatırsan öyle kalacak yani haberin olsun
Ayarlaması ile alakası yok site ödeme yapmıyor kazansan ne olurSugar Rush oynadım her betten denedim. Oyuna bile sokmadı makineler ayarli değil yani. Yada bana acıdılar sen gelme dediler
hepimiz bekliyoz valla1000 oldu bi kişi çektim ödedi yazsa keşke de bende yatırsam
belkide yatırım yapmadığın için kaale almıyorlar seniAlin bakın kıpırdama yok üye olmayın boşa
dayı adam yatırım yapmış ya 250 yatırmış yazıyor en alttabelkide yatırım yapmadığın için kaale almıyorlar seni