Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betleybet Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,899
15,426
113
site sağlama benziyo da slotlari cok garip
Kral öylesine çekim verdim para yatırmadan tamam mı Normalde sağlam bir site Aklında bulunsun çekim verdiğin zaman şartı 250 ya yatırım şartı iptal eder bir yarım saat artık ne kadar sürüyor çekim orada mesaj olarak belirtilir bu hiç iptal etmiyor çekim olduğu gibi duruyor yatırsan öyle kalacak yani haberin olsun

jhaknarys

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
343
71
28
Kral öylesine çekim verdim para yatırmadan tamam mı Normalde sağlam bir site Aklında bulunsun çekim verdiğin zaman şartı 250 ya yatırım şartı iptal eder bir yarım saat artık ne kadar sürüyor çekim orada mesaj olarak belirtilir bu hiç iptal etmiyor çekim olduğu gibi duruyor yatırsan öyle kalacak yani haberin olsun
allah allah

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,899
15,426
113
Reis'in bu konuyu kitler misiniz boşuna millet üye olmasın dolandırıcı site geceden beri bununla uğraşıyorum kimseye ulaşılmıyor canlı destek vesaire ödeme de yapmıyor kimseye de yapmadı boşuna üye olmasın kimse Reis @Daimon

seccedeee

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
72
38
18
Sugar Rush oynadım her betten denedim. Oyuna bile sokmadı makineler ayarli değil yani. Yada bana acıdılar sen gelme dediler:)

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,899
15,426
113
Canlı desteğe ulaşmadan yatırım yapmayın canlı desteğe ulaşın hele bir

Kartalistt

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
59
18
8
Bence acele etmeyin geçende benzer alt yapıda başka bir site de 100 yatır 600 çek vardı onuda cekmek 16-17 saat sürdü biraz bekleyin forum çok kalabalık Allah bilir kaç kişi üye oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...