- 81
- 54
- 18
site scam olabilir promosyonlarda bile yok şart ne çevrim ne belli değil kasanın hepsini çekebilirsiniz diyor ben 2k yapsam kasanın hepsi çekilebilir mi olucak anlamadım
ss atar mısın geldiğine dair güven olsun hem insanlaraÇekim verildi
Reis gelirse burayı bilgilendirirmisinÇekim verildi
Bende 1000 yaptm ödeme alan varsa bende yatracam son 300 TL var kasada1000 yaptımda reis deneyecem param gidecek diye korkuyorum😂😂
Evetsite scam olabilir promosyonlarda bile yok şart ne çevrim ne belli değil kasanın hepsini çekebilirsiniz diyor ben 2k yapsam kasanın hepsi çekilebilir mi olucak anlamadım
Para var huzur var bir DM yanmadıAma bende guvenemedim yatırım yapsam mı ki
knk sende sorun olabilir bize sms geldiNumarayı nasıl yazıyoz söylesenize biriniz la sms gelmiyor +90 denedim 90 denedim 0 denedim 542 denedim gelmiyo
Kral son 250 var zaten buradan güzel birsey yakalarsam yakarım dm yiPara var huzur var bir DM yanmadı
O değil de bunu deneme bonusu mu var anlamadım ki promosyonlarda yok Nereden alıyorsun daKral son 250 var zaten buradan güzel birsey yakalarsam yakarım dm yi
250 yatırımdan sonra 1 çevrim sağlayıp 1000 çekebilirsiniz efendim ama şuanda güncelleme mevcut olduğu için öğlen çekim atabilirsiniz efendimAğalar çeken varmı
0501 111 1111 olarak yazdım ben olduNumarayı nasıl yazıyoz söylesenize biriniz la sms gelmiyor +90 denedim 90 denedim 0 denedim 542 denedim gelmiyo
Kanka inanamazsnz ama bende clover goldta ilk 10 TL lik betten tek spin attm oyuna aldı 1200 ödedi bu işte bı kahbelik olabilir 😂full atti kasa oldu ama cekim yapan varmi acaba guvenilirmi
Bonuslar yazıyor assagida oraya tıkla talep et de veriyor 250 tl nakitO değil de bunu deneme bonusu mu var anlamadım ki promosyonlarda yok Nereden alıyorsun da