- 421
- 314
- 63
Kasa yapıyor Derya aga işi var...
kral kusura bakma da bazı arkadaşlar çekim yapanlara özelden yazıp para falan istiyor haberin olsunBeyler para alışverişi yasak..
Bitti yaziyor canliya baglanirkenDeneme bonusu devam ediyor mu?
Kanka ödeme yeni geldi tüm bakiye dedi destek ve bitmeyen cevrm vardı yaklaşık 3 k lik oyun oynadm sonra cevrm bitti dedi bakiyem 1080 iken 880 oldu destek dedi kbyn düzeltti sonra çekin dedi 1080 cektm 7 saat sonra tekrardan bağlandım dedi bakiyeniz düzenlendi 1 k çekim verin dedi yani anliyacaginiz onlar bile neyaptığını bilmiyor bonusu alınır ama yatrm asla tavsiye etmemDeneme bonusundan 1080 alamazsın zaten dostum eğer deneme bonusuysa ama sitenin ciddiyetsizliğini aşağıda gönderiyorum bakalım ne olucak sonuç
Merhaba kardeşim geliyormu ödeme canlı destek de yok1000 çektim geldi bakiyemde 900 kaldı onuda çekim verdim gelirmi
Canlı destek pasif o yüzden yatırım yapmadım sen ne zaman yaptın yatırımı ne kadar sürede geldi ödemenMerhaba kardeşim geliyormu ödeme canlı destek de yok
adem kardeşCanlı destek pasif o yüzden yatırım yapmadım sen ne zaman yaptın yatırımı ne kadar sürede geldi ödemen
Dostum ödeme alan birçok insan oldu bazıları sancılı çekim yaptı sitede yoğunluktan şaşırmıştı heralde birazadem kardeş
Çekim hemen geldi 1000 TL olanda ana parayla yaptığım 700 ü onaylandı gözüküyor ama gelmedi canlı desteğe sorucam aktif oluncaDostum ödeme alan birçok insan oldu bazıları sancılı çekim yaptı sitede yoğunluktan şaşırmıştı heralde biraz
Ben uzaktan takip ediyorum aga yatırım çekim bi isim yok sitede arkadaşa bilgi verem dedim 🫡Çekim hemen geldi 1000 TL olanda ana parayla yaptığım 700 ü onaylandı gözüküyor ama gelmedi canlı desteğe sorucam aktif olunca
Sen çekemedinmiBen uzaktan takip ediyorum aga yatırım çekim bi isim yok sitede arkadaşa bilgi verem dedim 🫡