Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betleybet Deneme Bonusu

EMONTANA7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
421
314
63
lan su derya hanımı salında benle ilgilensin

31.png

siyar221

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
125
48
28
Deneme bonusundan 1080 alamazsın zaten dostum eğer deneme bonusuysa ama sitenin ciddiyetsizliğini aşağıda gönderiyorum bakalım ne olucak sonuç
Kanka ödeme yeni geldi tüm bakiye dedi destek ve bitmeyen cevrm vardı yaklaşık 3 k lik oyun oynadm sonra cevrm bitti dedi bakiyem 1080 iken 880 oldu destek dedi kbyn düzeltti sonra çekin dedi 1080 cektm 7 saat sonra tekrardan bağlandım dedi bakiyeniz düzenlendi 1 k çekim verin dedi yani anliyacaginiz onlar bile neyaptığını bilmiyor bonusu alınır ama yatrm asla tavsiye etmem

karate61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
352
168
43
Amina koyum millete odedi odedi geldi bizim anamizi sikti 10 saattir cekim odenmior ya kalatin su konuyi su dolandirici orospu cocukalrini goruoz yatirioz anamizin amini gouoz cebtekindende olduk site odeme falan yapmior serefsiz haysiyetsizler

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,341
869
113
Çekim hemen geldi 1000 TL olanda ana parayla yaptığım 700 ü onaylandı gözüküyor ama gelmedi canlı desteğe sorucam aktif olunca
Ben uzaktan takip ediyorum aga yatırım çekim bi isim yok sitede arkadaşa bilgi verem dedim 🫡