- 624
- 207
- 43
Tamam bekleyin ben hepinizin yerine deniyorum arkadaşlar
Senin o kulağını keserimhani kendin bulamıyormusun millete sakso çekerekmi tehdit ediyorsun beni
Ya boşkoy murocan dübürünü görse üç gece uyuyamaz tiplerden bu@wasil şu tenekenin bana IP'sini bulsana adresine kadar Yarın bunu bir ziyaret edeyim
adana seyhan dağlıoğlu mahallesi gel gelmezsen adam değilsin bak bakalım kim kimin götüne basıyorSen bekle yarın senin g***** mermiyi nasıl basıyorum
Ya yemin ediyorum sana Apo biliyorsun da Allah şahidim karşımda olsa böyle konuşabilir mi ya ulan büyük konuşmuyorum Vallahi yemin ediyorum ki Allah'a yemin olsun ki karşımda böyle konuşamazYa boşkoy murocan dübürünü görse üç gece uyuyamaz tiplerden bu
Hahah vay aw çok da uzakmışadana seyhan dağlıoğlu mahallesi gel gelmezsen adam değilsin bak bakalım kim kimin götüne basıyor
QhhaiskakfpwkfowjdowksokakO dal y***** g***** sokarım senin a**** koyduğumun tenekesi Buradan konuşuyorsun seni ıp'den bulur s****** bak Boş boş konuşma
İstanbul'da olsan g***** keserdim seniadana seyhan dağlıoğlu mahallesi gel gelmezsen adam değilsin bak bakalım kim kimin götüne basıyor
Işte a**** koyayım Oradan konuşuyorHahah vay aw çok da uzakmış
Yaa tamam de geç uğraşma çoluk çocuklaYa yemin ediyorum sana Apo biliyorsun da Allah şahidim karşımda olsa böyle konuşabilir mi ya ulan büyük konuşmuyorum Vallahi yemin ediyorum ki Allah'a yemin olsun ki karşımda böyle konuşamaz
Ne diyosun yapalım mı yatırımıQhhaiskakfpwkfowjdowksokak
Ya var yaYaa tamam de geç uğraşma çoluk çocukla
Palmeras maçı üst olursa 1-170'de at da öyle duruyor 80 oldu 630 oluyor 1000 lira yaparız bunu 250 yatırır çekeriz çektirirseYaa tamam de geç uğraşma çoluk çocukla
Ya boşver oturduğu mahallenin adıyla gelmiş burada delikanlılık yapıyor mermiyi görse götürüp karakola verecek tipler bunlarYa var ya
Bosver gerek yok tartışmayaİstanbul'da olsan g***** keserdim seni
Yarını bekleyecem benNe diyosun yapalım mı yatırımı
Yarın sendeyiz o zaman çekersen Ben de yaparsam 250 atarsın geri gönderirim sana çekim yaparsan eğer ben de bunu yapabilirsemYarını bekleyecem ben