- 1,756
- 798
- 113
Bol şansO zaman bu gelirse 250 senden ha ona göreEkli dosyayı görüntüle 711890
Bol şansO zaman bu gelirse 250 senden ha ona göreEkli dosyayı görüntüle 711890
Maksimum 200 TL çekebiliyordun200 den fazla yoktu
1 yeterli2000 mi yapman gerekiyor 1000 TL yazıyordu
Aynen city 1-0 mağlup 4.60 orandan sapladımMaksimum 200 TL çekebiliyordun
İlk yarı titresin 1 gol atmaması mucizeO zaman bu gelirse 250 senden ha ona göreEkli dosyayı görüntüle 711890
Adamsın Apo adamsın adamAynen city 1-0 mağlup 4.60 orandan sapladım
Bir bir ilk yarı tahmin ediyorumİlk yarı titresin 1 gol atmaması mucize
Aynen depin golü garanti gibiBir bir ilk yarı tahmin ediyorum
Deneme bonus ile spor alanda geçerli mi reis?yada hangi alanlardaBir bir ilk yarı tahmin ediyorum
GeçerliDeneme bonus ile spor alanda geçerli mi reis?yada hangi alanlarda
Eyvallah sağolasınGeçerli
SaplaaaaaaaO zaman bu gelirse 250 senden ha ona göreEkli dosyayı görüntüle 711890
10 ne alaka aqBen yatırım yaptım arkadaşlar. Bakiyeye ekledi. Ana para çevrimini yaptım. Şuan güncelleme var diyor. Saat 10:00 da aktif olucak çekimler dedi. Ama pek güven vermedi bana site. Çünkü canlı destek başka bir konuda yardımcı olmamı istermisiniz demeden sohbeti kapattı.
Kanka benm 1 snde oldu herkesn öylekardşeim yatırım yap çekince çekimi ss atsana 5 dakiakada kasa 1 k oldu yatırım yapmaya çekindiö şahsen
Iyiki param yokmuş yıksa boşa gidecekti bende 1400 yaptım kesin yatırırdımBen yatırım yaptım arkadaşlar. Bakiyeye ekledi. Ana para çevrimini yaptım. Şuan güncelleme var diyor. Saat 10:00 da aktif olucak çekimler dedi. Ama pek güven vermedi bana site. Çünkü canlı destek başka bir konuda yardımcı olmamı istermisiniz demeden sohbeti kapattı.