- 644
- 211
- 43
Sabaha karşı 10 yazmış bunun yaşı ya 15 ya 16 250 TL yağsız girdi bana düşmeyin10 ne alaka aq
Ekli dosyalar
-
270.3 KB Görüntüleme: 94
Sabaha karşı 10 yazmış bunun yaşı ya 15 ya 16 250 TL yağsız girdi bana düşmeyin10 ne alaka aq
sms ve mail doğrulayınca otomatik ekleniyor, 100 spin 141 tl ödedi aynı oyunda 1k yapmam 2 dakkamı aldı , yatırım için ihtiyacı olan varsa deneyebilir...agalar konu dışı https://slotdunyasi161.com/ 100spin veriyor egt de, 1000tl yap direk 200 çek ben 5 dakka önce çekim verdim hesabıma geçti hemen
cok tehlikeli bir sohbet.. umarım yatıranların parası çöp olmazSabaha karşı 10 yazmış bunun yaşı ya 15 ya 16 250 TL yağsız girdi bana düşmeyin
öyle bir vakit yokSabaha karşı 10 ne aq 🤣🤣🤣🤣
Acele ettik gitti 250 TL @efkalade1 gel buraya iban atıyorum ulan konuyu açmış kaçmış sabahta rollü yedi bitirdin ulen biziSabaha karşı 10 ne aq 🤣🤣🤣🤣
Promotions🤣😭Bonusu nasıl aldınız promotionslarda yok
Ama seni uyardım ben yatirirken atma sakin dedim güncelleme var diyorlar şuan dedim dinlemedin ki beniAcele ettik gitti 250 TL @efkalade1 gel buraya iban atıyorum ulan konuyu açmış kaçmış sabahta rollü yedi bitirdin ulen bizi
Öğlen 😅 bu çocuk her kimse güzel taştaş geçiyordur. Size mesajı gönderip kahkaha atmiyorsa bir şey bilmiyorum 😂😂Yatırım yapıp cevirimden sonra talep ettik ama ödeyeceklerini sanmıyorum
O nasıl iş broŞimdi bana 250 borçlusun
Dakika 14'ten beri bir tane gol olmadı ya Bu nasıl iştir ya 43 oldu yaSaplaaaaaaa