- 644
- 211
- 43
GCB LİSANS EMOJİ ŞEKLİNDE İYİ BAKIN EN ALTTA SOLDA 😭😂
Ben o ligteki diğer maça dakka 30 da ilk yarı 0.5 üst olur dedim şimdi olduDakika 14'ten beri bir tane gol olmadı ya Bu nasıl iştir ya 43 oldu ya
Ödeme yapsa bile bu canlıyla olmaz acilen eleman güncellemesi de yapmaları lazım ki muhtemelen sabaha karşı 10 gibi eleman güncellemesi olacaktır 😂😭Geçenlerde efsino bı deneme bonusu çıkarmıştı 50 freespinden çıkan doları istediginiz tutarda direk çekebilirsiniz diye herkes 50 dolar 100 dolar 200 dolar cekmisti bedavadan ilk baş kimse inanmamıştı sabah bı bakıyoruz bunlarda herkesin parasını ödüyor hepimiz göt oluyoriz
La olum iyi misin sen adam sabaha karşı 10 da diyor efendim diyor alla halla sabah çekersin bekle 😭😂beyler 6 k kasa çekim veren lütfen özelden bilgi versin rez aldık bekliyorum 18 den oyuna aldı gates de
Voan Von Vaon kuponBen o ligteki diğer maça dakka 30 da ilk yarı 0.5 üst olur dedim şimdi oldu
HelallllllVoan Von Vaon kupon
Site gibi durmuyor vallaDa bu site ödeme yapmaz gibi duruyor
Gözlerim yaşardı muro won görünce🤣Voan Von Vaon kupon
Bana param olsa yapamam Şuraya bak 1000 20 lira yaptımGözlerim yaşardı muro won görünce🤣
Devam soğutmadan makinayı🤣Bana param olsa yapamam Şuraya bak 1000 20 lira yaptım
atta 250 çekerim şunu 😄😄😄😄Devam soğutmadan makinayı🤣
Site dolandırıcıymış laa sabaha karşı 10 da ödeme mi olurmuş🤣atta 250 çekerim şunu 😄😄😄😄
Bazı Siteler var öyle ya ben buraya Para bulursam yatıracağım mesai saati dışı olduğu için bazı Siteler çekim verdirtmiyorSite dolandırıcıymış laa sabaha karşı 10 da ödeme mi olurmuş🤣
Ödenirse döndürün işte kazananlar arasında🤣Çekim verildi. Onay gelirse yazarım beyler hadi bol şanslar olsun.