- 34,496
- 15,195
- 113
Fixmuro hangi sistemel cektin
Fixmuro hangi sistemel cektin
deneme bin oldu diyelim 250 yatırdım oda 500 oldu diyelim 1500 mü cekiyon yoksa sade bin mi
İptal et tekrar ver1 saattir hiçbir gelişme yok gece zaten ödenmedi Ekli dosyayı görüntüle 712105
bu sitenin cekimini ödedigi var mı konuya yeni geldim de
5 dk diyor işleme alındı dan sonra ya 10 dk oldu yine yokTekrar dene bendede oldu yatırdılar.
1000deneme bin oldu diyelim 250 yatırdım oda 500 oldu diyelim 1500 mü cekiyon yoksa sade bin mi
Çevrimi bitirdin mj5 dk diyor işleme alındı dan sonra ya 10 dk oldu yine yok
neden ayrı ayrı cekmissin reis önce denemeyi ckeip kalan kazancı sonra mı cekiyozİptal et tekrar ver
baskan banada geçebilir misinİptal et tekrar ver
Bımndeneme bin oldu diyelim 250 yatırdım oda 500 oldu diyelim 1500 mü cekiyon yoksa sade bin mi
1000 çek bakiyen kalirsa devam edersin ama benimkini sildiler.Eee kral 250nile kazanirsam diyelim kasa 1400 oldu 1400 mu cekcem
Muro baskan bizide gorcektin bee
Muro dm gelsene dost
Kaç dk da geldi işleme alındıktan sonra acabaİptal et tekrar ver
Üstteki bakiye düzenleme manuel yazıyor dikkatli bak kankaneden ayrı ayrı cekmissin reis önce denemeyi ckeip kalan kazancı sonra mı cekiyoz
5 dkKaç dk da geldi işleme alındıktan sonra acaba
Ben muroya destek oldum oda sana olsun@hoseguardian bende cekeyim usta ya
Abi benim niye 15 dk yi geçti anlamadım diyen hep 5 dk diyor bana gelmiyor işleme alındı da kaldı ya
Gelir merak etmeAbi benim niye 15 dk yi geçti anlamadım diyen hep 5 dk diyor bana gelmiyor işleme alındı da kaldı ya