- 2,341
- 869
- 113
Yatırım oldukça ödüyorlar benceVay arkadaş devlet meselesi oldu siteye bak oducekseniz ödeyin milleti niye kivrandiriyonuz arkadaş
Yatırım oldukça ödüyorlar benceVay arkadaş devlet meselesi oldu siteye bak oducekseniz ödeyin milleti niye kivrandiriyonuz arkadaş
Kardeşim 250 TL bakiye 1000 yapıyorsun 250 yatırıyosun ana para çevrimini tamamlayıp çekiyorsun hepsi 5 dk sürdü. Kıvranacak birşey yokVay arkadaş devlet meselesi oldu siteye bak oducekseniz ödeyin milleti niye kivrandiriyonuz arkadaş
Bu olabilir. Ama ödüyorlarYatırım oldukça ödüyorlar bence
Adaş 5 dk da gelse neyse de gelmedi işte daha 1 saat olduKardeşim 250 TL bakiye 1000 yapıyorsun 250 yatırıyosun ana para çevrimini tamamlayıp çekiyorsun hepsi 5 dk sürdü. Kıvranacak birşey yok
sitenin lisans gcb orjinal olmalıBu olabilir. Ama ödüyorlar
cekim yöntemiyle alakalı mı acaba bende yatırcam kuponum gelseAdaş 5 dk da gelse neyse de gelmedi işte daha 1 saat oldu
Şevket özelden bana kullanıcı adını şifreni at çekeyim paranı birşeyi yanlış yapıyorsunAdaş 5 dk da gelse neyse de gelmedi işte daha 1 saat oldu
Ödüyor kardeş. Gerçekten geceden biz bu konuyu açtık gece çok uğraştık ama ödüyorlar. Bizde şaşırdıkÖdeme yapmıyor dikkat edin 3 5 kişiye ödedi öpme moduna geçti
Çatlamasin aga iyilik yapcam derkenŞevket özelden bana kullanıcı adını şifreni at çekeyim paranı birşeyi yanlış yapıyorsun
Ya gitsin zaten 1000 TL çekimliymiş Öyle diyorlar ya
Dm bir bakarmisinŞevket özelden bana kullanıcı adını şifreni at çekeyim paranı birşeyi yanlış yapıyorsun
Hacım 3 4 kişiye ödeme var sonrası yok bilip bilmeden konuşma çekimin geldi diyeÖdüyor kardeş. Gerçekten geceden biz bu konuyu açtık gece çok uğraştık ama ödüyorlar. Bizde şaşırdık
bizede verir mi tefeciBende cekim verdim titremeye basladim borc aldik tefeciden @SULLY tefecimin adresi bu
Nasıl yok sade 4-5 kişiye ben destek oldum çektiler. Sen iyi misinHacım 3 4 kişiye ödeme var sonrası yok bilip bilmeden konuşma çekimin geldi diye
1000 cekmelisin zatn öyle diyorlar3 defa red geldi geceden beri şimdi yine red edip bakiyeyi 1000 olarak düzenlendi bakalım ödeyecek galiba
Duzenlediyae tm3 defa red geldi geceden beri şimdi yine red edip bakiyeyi 1000 olarak düzenlendi bakalım ödeyecek galiba
🤣🤣🤣 5 kişiye kime destek oldu da çekti bi yazsanaNasıl yok sade 4-5 kişiye ben destek oldum çektiler. Sen iyi misin
Muroya verdik adam çekti ardından 2 kişiye daha verdim dur muroda verdi🤣🤣🤣 5 kişiye kime destek oldu da çekti bi yazsana