- 30,525
- 25,153
- 113
Yokki çekimSen çekim ver ben onaylarım
Yokki çekimSen çekim ver ben onaylarım
Talep ettim knk hangi oyunda geçerli bonuslarim kısmında da gözükmüyorbak keyfine eyvallah
250 tl veriyor istediğin oyuna girebiliyorsun knka kafana göreTalep ettim knk hangi oyunda geçerli bonuslarim kısmında da gözükmüyor
avi ve rulet hariç her alanda geçerli 1k yap 250 yatır 1 kat çevir 1k çek satın alınabilir oyunlar %10 olarak etkiliyorTalep ettim knk hangi oyunda geçerli bonuslarim kısmında da gözükmüyor
Tamam knk sağol altta gözüküyormus yazdıktan sonra gördüm 😅250 tl veriyor istediğin oyuna girebiliyorsun knka kafana göre
Ruletavi ve rulet hariç her alanda geçerli 1k yap 250 yatır 1 kat çevir 1k çek satın alınabilir oyunlar %10 olarak etkiliyor
Sağol knkavi ve rulet hariç her alanda geçerli 1k yap 250 yatır 1 kat çevir 1k çek satın alınabilir oyunlar %10 olarak etkiliyor
O zaman tefeciyi meşgul etme
Kendi adıma açtım kaybettim daha 2 hesap var onlarda denicemavi ve rulet hariç her alanda geçerli 1k yap 250 yatır 1 kat çevir 1k çek satın alınabilir oyunlar %10 olarak etkiliyor
Nasıl yaO zaman tefeciyi meşgul etme
Alakası yok dog house 2 k cevrim yaptim anca cevrim bittiaynen ama çevrime dikkat et satın alınabilir oyunlarda %10 etkiliyor
Cevrimsiz yazıyor geçerlidir sanırımSpor geçerli mi
Bende göremedim promosyonlarda canlı mı ekliyorBonusu üye olunca nasıl aliyorsunuz
Canli destek 20 dakika oldu cevab vermiyor busecmBende göremedim promosyonlarda canlı mı ekliyor
Dostum sitenin ana ekranindayken en altta bonus yaziyor ona tikla acilan ekran talep et tamam oynaŞuraya bonusu nasıl alındığını yazmak çok mu zor insanlık ölmüş resmen
Bonus talepŞuraya bonusu nasıl alındığını yazmak çok mu zor insanlık ölmüş resmen