Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu BetLike 250 ₺ Yatırımsız Deneme Bonusu

bogacbey

🤠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,519
2,741
113
Bunlar zaten bonus vermiyor ki beyler bu site klasik merdiven altı bir site bulaşmayın buraya birinde bir arkadaş para tutturdu slotta 50 bin TL vermediler arkadaşta forumlara bunları ifşa edince karinin numarası bizde var onu ararız adresin biliyoruz gelir karına cokeriz diye tehdit etmişlerdi bu siteyi odur budur hiç unutmam betlike nerde görsem o gün gelir aklima
bana öyle diyecek sitenin bebeğini hoplatırım. o arkadasta agxını açıp bişey diyemedimi. osuruturum adamı klavyeden yazar tabi o. çları

Ezbircime

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
42
12
8
Arkadaşlar konu sahibinden özür dilerek bisey sormak istiyorum bu site ödeme yapar mı bilgisi olan yazabilirimi

Ekli dosyalar

Furkanboyka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
154
7
18
Harbiden test ettik yeni hat yeni TC ve sonuç ip yalanı nı söylüyorlar..

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,428
15,149
113
Üye olduk bakalım Bana da aynısını diyecek mi

akasha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
569
257
63
Aynı ip diyorlar ben burdan 1000 TL kazanmistim çekerken ip deyip sildiler verirken demeyip kazandiktan sonra dediler uckagitcilar
o ip mevzusunu kısadan anlatmam gerekirse eğer internetin statik ip ( düzenli ip) değilse modemi kapatıp açtığında ip yenilenir onun için sen yeni bi siteye üye olsan bile belkide o an kullandığın ip üzerinden senden 250 km uzaklıkta oturan birisi geçmişte üye olmuştur sistemde algılar onu

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,428
15,149
113
o ip mevzusunu kısadan anlatmam gerekirse eğer internetin statik ip ( düzenli ip) değilse modemi kapatıp açtığında ip yenilenir onun için sen yeni bi siteye üye olsan bile belkide o an kullandığın ip üzerinden senden 250 km uzaklıkta oturan birisi geçmişte üye olmuştur sistemde algılar onu
Ben şimdi Üye oldum dümenci Bunlar yok yarın aranacaksınız Ondan sonra eklenecek falanBen şimdi Üye oldum dümenci Bunlar yok yarın aranacaksınız Ondan sonra eklenecek falan diyor da

akasha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
569
257
63
Ben şimdi Üye oldum dümenci Bunlar yok yarın aranacaksınız Ondan sonra eklenecek falanBen şimdi Üye oldum dümenci Bunlar yok yarın aranacaksınız Ondan sonra eklenecek falan diyor da
deneme bonusu için aranma o da iyiymiş. bu arada zaten bugunlerde çok kişiye ip muhabeti yapıp ya deneme bonusu vermiyorlar yada kazanan olursa kazancı iptal ediyorlar.

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,428
15,149
113
deneme bonusu için aranma o da iyiymiş. bu arada zaten bugunlerde çok kişiye ip muhabeti yapıp ya deneme bonusu vermiyorlar yada kazanan olursa kazancı iptal ediyorlar.
Bana böyle yazdı İnşallah ipdemez

Ekli dosyalar