- 4,457
- 2,828
- 113
Dayı 250yi 500 yapiyon cekiyon bedava para git gir sıraya al parayıGün ışığı görmemiş küfürleri mail attım siteyi kapattım dayı uğraşamam
Dayı 250yi 500 yapiyon cekiyon bedava para git gir sıraya al parayıGün ışığı görmemiş küfürleri mail attım siteyi kapattım dayı uğraşamam
Reis sana zahmet beni bu konudan banlarmısın yoksa yine sövecem konuyla alakalı
Dayı kusura bakma böyle düşük hesaplar yüzünden çok mağdur olan olduYahu paylasmiycam diyorum hadi bazen denk geliyor diyorum faydalansın herkes sonra tekrar yorumlara bakıyorum diyorum ne gerek var paylaşma bırak ne yapan varsa yapsın.
Site yavaş olabilir destek sırası yazmıyor olabilirde suçlusu sizinle paylasanmi onu anlamıyorum. Çekim yapanlar alanlar yaziyor daha ne.
100 yatir 100oyna 500 çekEkli dosyayı görüntüle 593515slotta çevirdim 500 tl bakiye var 400 tl lik falan oynafdım 100 tl yatırıp çekebilirmiyim şimdi
Gelirse haber et bende yatırım yapim100 yatırdım 500 çekim verdim gelirse haber vericem yatırım yapmayan arkadaşlar beklesin haber vericem ona göre yatırım ypasınlar
tamamdır brom ebkliyorum şuanGelirse haber et bende yatırım yapim
Ooo erdalım yapıştırmişsın birazdan gelir hesabina 495 tl gönderiyorlarSlotta 500 yapıp 100 yatırdım oynadım çekim verdim gelirse haber veririm
Aq 5 tl işlem ücretidemi bize giriyor neyse göndersinlerde ben gene tahsil ederim o 5 tl yi onlardan jfkgkfkfkkgOoo erdalım yapıştırmişsın birazdan gelir hesabina 495 tl gönderiyorlar