Desteğe nasıl bağlandınAldık rulette gitti 0 attı battık
Beklersen bağlanıyor 10 dk falanBen bunların canlı desteğine basliyim
Odemediler sjjsjs denedik en azından. Neyse 100 TL yatırdım çekim bekliyorum gelirse bilgilendiririmödediler mi
100 atmazsan ödemez diye dusunuyorum dostum ben 576₺ bakiye yaptim dice&rollda sonra 100 yatirip bonanzada yatirdigimi cevirip talep verdim 26 dkda yatirdilarArkadaşlar 100 tl atmazsam gelmiyor mu şuan maaşı almadım atamam 3 gün sonra atabilirim 100 eğer öyleyse 3 gün sonra çekeyim
ha bi de max 500 cekebiliyorsunuz ustunu sifirliyorlar haberiniz ola100 atmazsan ödemez diye dusunuyorum dostum ben 576₺ bakiye yaptim dice&rollda sonra 100 yatirip bonanzada yatirdigimi cevirip talep verdim 26 dkda yatirdilar
Valla ben şimdi 100 attım da gelmedi daha bakiyeyeha bi de max 500 cekebiliyorsunuz ustunu sifirliyorlar haberiniz ola
bakiyenin yaninda donen bi cember var ona bas gunceller bakiyeyiValla ben şimdi 100 attım da gelmedi daha bakiyeye
benimki 26 dkde geldi inş seninki de gelir hocamCekim verdim atm nin önünde bekliyorum
Patladık aga egt nerden çıktıbeeler egtde gecerliymis
Aviator de yaptım ödedi beylerPatladık aga egt nerden çıktı
Öder egt diyor ama bende farklı saglayicida yapmıştım. Fakat dikkatli olmak lazım. Odemeyecekleri tutar yazık olurAviator de yaptım ödedi beyler
Rulette yapanları gördüm ödemede aldılar bj görmedim. Sor istersen desteğeBLACK JACK GEÇERLİ MİYDİ ACABA