- 18,880
- 13,067
- 113
30 DAKKA oldu yaprak kımıldamıyor bunlar bonusda böyleyse ödemede nasıllar acabaF
aynen dostum bu akşam Avrupa maçları var belki diriltiriz bişeyler
30 DAKKA oldu yaprak kımıldamıyor bunlar bonusda böyleyse ödemede nasıllar acabaF
aynen dostum bu akşam Avrupa maçları var belki diriltiriz bişeyler
aynen pek umut vermedi bana da30 DAKKA oldu yaprak kımıldamıyor bunlar bonusda böyleyse ödemede nasıllar acaba
Diğer sitelerde deneme bonusları anında ekleniyordu , ekleyecekleri 100 freespin için 4 saat 5 saat bekletmezler umarımonaylı hesap diyor yanı tc doğrulama yapıp öyle ekleyecekler onun içinde belirli saate kadar üye olanları kontrol edip öyle ekleyecekler bu yüzden biraz uzun sürer bu iş
He ya banada aynısını dedi1 ila 3 saat arasında eklenir diyor şaka mı
Ekli dosyayı görüntüle 488975
Onlarda artık anladılar 1 saatte yetişmeyeceğini , şimdi 3 saat yazmışlar1 ila 3 saat arasında eklenir diyor şaka mı
Ekli dosyayı görüntüle 488975
Hayır zaten siteye üye olurken bilgilerini eksik yada yanlis girdiysen üye olamiyorsun kontrol etmenin bi anlami yok yaniUmut baglamayn dostlar çekim olsa bekleme anlarımda bonusu eklemenın ne yogunlugu olabilir çöp site
Eline Saglık dost senlık ne var site muptezel belli sagol genede agaValla kusura bakmayın beyler bonusu geç paylaştım sms davet ile gittim ben ama bana bile yatırmadılar daha herhalde diğer gruplarda burdan önce paylaşıldı kuyruk oldu bu bonusta 1-2 saate bonusu kaldırırlar zannımca almabet gibi yaparlar.
Valaha iyice bokunu çıkardılar artık az parası olan site açıyor bukadar kolay olmamalı yaHayır zaten siteye üye olurken bilgilerini eksik yada yanlis girdiysen üye olamiyorsun kontrol etmenin bi anlami yok yani