Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betlivo 100 TL Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mayko78

Osai Alemdar.💛💙💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,880
13,067
113

Mayko78

Osai Alemdar.💛💙💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,880
13,067
113
Eklenen varmı dostlar

delpiero1985

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,591
2,517
113
Herkese 1 saat içerisinde eklenecek diyor destek ama bu gidişle 1 saat icerisinde eklenecek gibi durmuyor , bonus alma konusu problemli gibi , kazanırsak ödemeyi sorunsuz yaparlar umarım

muhtar62

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
455
78
28
ekleme olmaz bosuna beklemeyin

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,692
79,437
113
onaylı hesap diyor yanı tc doğrulama yapıp öyle ekleyecekler onun içinde belirli saate kadar üye olanları kontrol edip öyle ekleyecekler bu yüzden biraz uzun sürer bu iş

Cips

Ĥɛłªl·l
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,215
5,501
113
Bana kolpa gibi geldi de hayırlısı bakalım

delpiero1985

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,591
2,517
113
onaylı hesap diyor yanı tc doğrulama yapıp öyle ekleyecekler onun içinde belirli saate kadar üye olanları kontrol edip öyle ekleyecekler bu yüzden biraz uzun sürer bu iş
Diğer sitelerde deneme bonusları anında ekleniyordu , ekleyecekleri 100 freespin için 4 saat 5 saat bekletmezler umarım

Extaxytance

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
228
84
28
Bonusu ekleyene kadar sartlari da degistirirler herhalde freespin sartlari iyidi insallah degismez

Mayko78

Osai Alemdar.💛💙💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,880
13,067
113
Umut baglamayn dostlar çekim olsa bekleme anlarımda bonusu eklemenın ne yogunlugu olabilir çöp site

karagalak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,473
699
113
Valla kusura bakmayın beyler bonusu geç paylaştım sms davet ile gittim ben ama bana bile yatırmadılar daha herhalde diğer gruplarda burdan önce paylaşıldı kuyruk oldu bu bonusta 1-2 saate bonusu kaldırırlar zannımca almabet gibi yaparlar.

Cips

Ĥɛłªl·l
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,215
5,501
113
Umut baglamayn dostlar çekim olsa bekleme anlarımda bonusu eklemenın ne yogunlugu olabilir çöp site
Hayır zaten siteye üye olurken bilgilerini eksik yada yanlis girdiysen üye olamiyorsun kontrol etmenin bi anlami yok yani

Mayko78

Osai Alemdar.💛💙💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,880
13,067
113
Valla kusura bakmayın beyler bonusu geç paylaştım sms davet ile gittim ben ama bana bile yatırmadılar daha herhalde diğer gruplarda burdan önce paylaşıldı kuyruk oldu bu bonusta 1-2 saate bonusu kaldırırlar zannımca almabet gibi yaparlar.
Eline Saglık dost senlık ne var site muptezel belli sagol genede aga

Mayko78

Osai Alemdar.💛💙💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,880
13,067
113
Hayır zaten siteye üye olurken bilgilerini eksik yada yanlis girdiysen üye olamiyorsun kontrol etmenin bi anlami yok yani
Valaha iyice bokunu çıkardılar artık az parası olan site açıyor bukadar kolay olmamalı ya

luffy69

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
985
313
63
2.30 saattir bekliyorum eklenmedi bunlar veri topluo bonus falan eklemicekler konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...