- 528
- 212
- 43
BEYLER 250 TL Çekim yaptım 20 dk da ödediler payfix
Ekli dosyalar
-
294.4 KB Görüntüleme: 53
BEYLER 250 TL Çekim yaptım 20 dk da ödediler payfix
payfix güncellemede nasıl geldi paraBEYLER 250 TL Çekim yaptım 20 dk da ödediler payfix
SlottaDostum çeviriyi slotta mı yaptın sporda mı?
Kardeşim geldi ekran fotosu atabilirim yalan söyleyecek halim yok benim burdapayfix güncellemede nasıl geldi para
payfix bende çalışmıyor onu diyorum dünden beri güncellemede atar yapmana gerek yokKardeşim geldi ekran fotosu atabilirim yalan söyleyecek halim yok benim burda
Az önce yatırım yaptım. Geçmiş olsun bloke yemişsinpayfixi başka çalışan var mı arkadaşlar
bloke yemedim payfixe giriyorum.Ama yatırım yapamıyorumAz önce yatırım yaptım. Geçmiş olsun bloke yemişsin
Bende sorunsuz dostumbloke yemedim payfixe giriyorum.Ama yatırım yapamıyorum
böyle durumlarda ne yapmam gerekiyor sadece yatırım yaparken mesaj gelmiyor.Programı silip kurdum.webden payfixe girdim çıktımBende sorunsuz dostum
Şifre gelmiyorsa telefon aç kapatböyle durumlarda ne yapmam gerekiyor sadece yatırım yaparken mesaj gelmiyor.Programı silip kurdum.webden payfixe girdim çıktım
Sorun var hesabında o zamanolmadı
ne gibi bir sorun?Sorun var hesabında o zaman
Musteri hizmetlerini bı ara sor dostumne gibi bir sorun?
tesekkurlerbonus oyunları öyle big bass splash oyunu var biliyorsundur gerçek parayla oynayıp bonusa girince en fazla 2 kez oltayla yakalıyor özellikleri dün deneme bonusunda 4 tane yakaladı ilk kez gördüm