- 16
- 9
- 3
Maks cekimi kaç, ben denerim ne kaybederim.
Linki varmı sitenin arkadaslarLink atsa ya Bi Müslüman
Dostum yanlış anlamada ödemeyecekler diye düşünüyorsan ekranı kapat keyfine bak canını sıkmaya değmezAl hâlâ kupon açıkta bekliyor bunlar para mı öder aq jxjzjzkzm
Link atsa ya Bi Müslüman
La önce parayı yatırsınlarda çevirmeye çalışalım 😂 sonra ödermi diye düşünürüzDostum yanlış anlamada ödemeyecekler diye düşünüyorsan ekranı kapat keyfine bak canını sıkmaya değmez
Link at dostum link ne ödemez de en lerden para çektikDostum yanlış anlamada ödemeyecekler diye düşünüyorsan ekranı kapat keyfine bak canını sıkmaya değmez
Nerden anladın dolandırıcı olduğunu ayrıca yatırım şartı yok aydınlat biraz biziBeyler yatırım filen yapmayın dolandirici adminler dikkat
Bende kazanc sağladım ama birtürlü sonuçlanmadı hala açık bekliyorİlk maç won ama siteden hiç umudum yok maksat heyecan olsun
Dost valla bana whatsaptan yazdılar bende paylaşmak istedim alt yapı bahigo ile aynıydı bide yatırımsız olunca belki biri nasiplenir diye paylaşdım ama boş adamlar hemen boş muhabbete gönderdilerBu siteyi nereden buldunuz la boşuna üye olduk bilgileri verdik adamlara kim oldukları belli değil 😅
Başkan para çekim işlemi yok birde kazancını hesaba yansıtmıştı 2 3 kişinin açtığı site 50 50 toplayacak yatiirmli 50 tl para çekim işlemide yokNerden anladın dolandırıcı olduğunu ayrıca yatırım şartı yok aydınlat biraz bizi