- 97
- 33
- 18
Cevirimi tamamladım 50 tl yatırımı yapmadan canliya bir baglanayim dedim cevap yok. Güvenilmez sanirim.
Kupon toplamı min 2 mac toplam oran 3Her mac icin mi 3 oranmis
2 maç toplam 3 orana da zor demezsin hacı yaŞartı zor, bide yatirimli
Bı arkadaş yatırım yapti çekim bekliyordu oda cevap vermediÇevrimi tamamladim yatırım yapılırmı çekim yapan varmi
Hacı 6 katı kadar Ya, bide yatırım istiyo ondan dedim2 maç toplam 3 orana da zor demezsin hacı ya
Altyapı tırt hacıBu oranlar normal değil site tırt olabilir belli olur 10 dakika sonra
sartlari cok zor ben canlida hataya bide gsye handikap 2 verdim 230 tl tuttu 230 tlyi 3 kat cevircem sonra cekim vericem yani 690 tl tutmasi gerekiyoSitenin ara yüzü fena degilde, ödeme alan yok daha sanırım, önemli olan o
Aga bide 50tl yatırım istiyo , bu kadar şeye bari onu istemeseydisartlari cok zor ben canlida hataya bide gsye handikap 2 verdim 230 tl tuttu 230 tlyi 3 kat cevircem sonra cekim vericem yani 690 tl tutmasi gerekiyo
Ne alaka hacı 20tlnin 6 katı diyor sitede bonus cevrimde kalan çevrimi görebiliyorsun zatensartlari cok zor ben canlida hataya bide gsye handikap 2 verdim 230 tl tuttu 230 tlyi 3 kat cevircem sonra cekim vericem yani 690 tl tutmasi gerekiyo
oyle degil iste ben baglandim hatta canli soyledi sonra kalan cevrime vaktim 690 tl cevrimi varNe alaka hacı 20tlnin 6 katı diyor sitede bonus cevrimde kalan çevrimi görebiliyorsun zaten
Demekki sahtekarlaroyle degil iste ben baglandim hatta canli soyledi sonra kalan cevrime vaktim 690 tl cevrimi var
Bu siteden mı cektin reis as atarmisin171tl çekim verdim 5 dk kadar sürdü ödenmesi papara ile