- 4,622
- 2,822
- 113
Destek ile görüşüyorum şimdi
Kullandim ms gecerliymisSen kodu kullandığına emin misin
geç geliyor kanka onaydan sonra 30 40 dk içinde düşüyor tebriklerİlk payfix çekim reddedildi sonra 50tl yatırım yaptım payfixle tekrar çekim verdim anında onaylandı fakat gelen giden yok başına gelen oldu mu böyle
varÖdeme alabilen yok mu la daha önce boşuna uğraşmayalım şimdi sikko kısıtlamalar koymuşlar bi de
İlk red sebebi neydi ss atarmısınİlk payfix çekim reddedildi sonra 50tl yatırım yaptım payfixle tekrar çekim verdim anında onaylandı fakat gelen giden yok başına gelen oldu mu böyle
Herkese yolladıkları mesaj aynısı depozitoİlk red sebebi neydi ss atarmısın
Bend yatırayım ozaman bakalım ne diyecekHerkese yolladıkları mesaj aynısı depozito
Para onaylandı hemen ama gelen giden yok canlıya bağlanılmıyorBend yatırayım ozaman bakalım ne diyecek
Yatırdım talep verdim bakalımPara onaylandı hemen ama gelen giden yok canlıya bağlanılmıyor
Kanka tokat mı bunlar sence para yatırdım bunu söylüyor bu kezPara onaylandı hemen ama gelen giden yok canlıya bağlanılmıyor
Bro gelırse haber et sana zahmetYatırdım talep verdim bakalım
Spor bahsi almıştım ben yatırdığım tutarla spor bahsi al öyle çekim verKanka tokat mı bunlar sence para yatırdım bunu söylüyor bu kez
Payfix papara havale hepsinden verdim defalarca red yedi şimdi onaylanmış ama gelen giden yokHangi yöntemle saat kaçta verdin knk talebi
TamamSpor bahsi almıştım ben yatırdığım tutarla spor bahsi al öyle çekim ver