Kankam leipzig maçı 1.70 oran veriyor Maç sonucu oynanıyor sadece sanırımKnk milan maçına ev kazanır oyna bayern maçına da leipzig 0.5 üst oyna
Kankam leipzig maçı 1.70 oran veriyor Maç sonucu oynanıyor sadece sanırımKnk milan maçına ev kazanır oyna bayern maçına da leipzig 0.5 üst oyna
Yok ust oynatmıyor sistem diğerleri serbestBilmiyorum öyle dedi ya çocuk öğleden önce alt üst geçerliydi şimdi değil diye
Kg vara ne veriyor?Kankam leipzig maçı 1.70 oran veriyor
Kanka deme öyle ben maç sonucu goa dedimGoa 2-2 biter raat ol
Bende sallladim basket vardı geride olana oynadım geldi sen de bak oyna ona göre kardeşim benimki şansa geldi yaniSadece mac sonucu ne alaka onu anlamadım ben
Knka Goa Alacak rahat olsana sen ya ben 1-1 ken dedim sanaKanka deme öyle ben maç sonucu goa dedim
Sabah öyleydi degismisBilmiyorum öyle dedi ya çocuk öğleden önce alt üst geçerliydi şimdi değil diye
Max 5 çekiyon knk ne gerek vardı
Kankam leipzig maçı 1.70 oran veriyor
1 68Kg vara ne veriyor?
Ya malmisin kardeşim sen zaten max. 5 k çekim rahatsız mısın
Rica ederim kardeşim ben bu forumda herkese destek oluyorum elimden geldiği kadar 🎩@Denizao kupon tutsa da tutmasada adamsın yardımcı oldun çok teşekkür ederim. Emeklerine sağlık.
Olay ne laYa malmisin kardeşim sen zaten max. 5 k çekim rahatsız mısın
Kanka kupon gelsin dm atKnka Goa Alacak rahat olsana sen ya ben 1-1 ken dedim sana
Handikap 1 ( -2.5 oyna ozaman bayern 3 gol farkla kazanır diye ne diyeyim 😁