- 32,481
- 13,979
- 113
Onur çekti bizim buradan geldi Sor kendi burada 3 gün önce 4 gün önce mi Ne bu site paylaşmıştı böyle doğrulama yapınca ödüyor doğruSite ödemedi hesap doğrulama ayağına çamura yatıyor muro ben yatırım yapmayacaktim la
Onur çekti bizim buradan geldi Sor kendi burada 3 gün önce 4 gün önce mi Ne bu site paylaşmıştı böyle doğrulama yapınca ödüyor doğruSite ödemedi hesap doğrulama ayağına çamura yatıyor muro ben yatırım yapmayacaktim la
Tg den yazSite ödemedi hesap doğrulama ayağına çamura yatıyor muro ben yatırım yapmayacaktim la
Tg sildim dayı neyse boşver siteyi kapattım dayıTg den yaz
sen bilirsin Kral ama Onur iki üç gün önce çektiTg sildim dayı neyse boşver siteyi kapattım dayı
Boşver sağlık olsun ama site para yatirilacak site değil herkese ödemezsen bilirsin Kral ama Onur iki üç gün önce çekti
Odemem geldi 500 liraBoşver sağlık olsun ama site para yatirilacak site değil herkese ödemez
Dost bende tg var ben onaylatırım 😂Boşver sağlık olsun ama site para yatirilacak site değil herkese ödemez
3 tane 1.80 bilmişim şimdi 1.30dan yatma vakti3 tane 1.80 bilirsin de 1.30dan yatarsın
1 saat oldu bekliyor halaBeyler çeken varmı 1000 yaptım ona göre yatrim yapayim
Ozaman senin çekimi beklicem odenirse Yaz dostum haberim olsun1 saat oldu bekliyor hala
Tamam dostOzaman senin çekimi beklicem odenirse Yaz dostum haberim olsun
Tam yazdı şimdi hesaba düştü dostOzaman senin çekimi beklicem odenirse Yaz dostum haberim olsun
Kardeşim çekim geldimi fotoğraf gönderirmisin teyit amaçlı yanlış anlamaTam yazdı şimdi hesaba düştü dost