Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Betmoon

Myers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
494
142
43
Gecen gunlerde betmoonu elestiriyordun bir konuda bi betmoon asigi vardi ona patlamistin sende hakli ciktin :D
biliyorum o adamı adam limitlendi diye betmoonda yazmadığını bırakmadı hayretler içinde kaldım o zaman ben holiganbete ana avrat küfür etmem lazım :D

Myers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
494
142
43
Birisi cok fena kızmıs delirmiş adam diğeride karaları bağlamış ceza evi falan gülmekten öldüm umarım korkulucak birşey olmaz :D Ekli dosyayı görüntüle 18191
Ülkemizin ne kadar cahil olduğunun kanıtı :D vay be polise gidip bu listeyi versen bu ne kardeş der, kaynak neresi der götüne tekme atıp kovar la seni karakoldan polis :D

kirmani38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,095
892
113
hacker işi değil..bunu yapan kendi ekipleri..Sitenin kendi çalışanları parasını alamyınca bu yola başvurmuş benim düşüncem o yönde..yoksaa öyle kolay değil bilgileri bu şekilde toplu almak.

ragnarlothbrok1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,543
1,371
113
hep o sarped denilen gercek adiyla murat karakaya olan ibne yuznden adamn 25 binini vermiyolar hemde adami sohhetten atiyo.adam füze atti siteye resmen

Stannis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
642
38
28
Ülkemizin ne kadar cahil olduğunun kanıtı :D vay be polise gidip bu listeyi versen bu ne kardeş der, kaynak neresi der götüne tekme atıp kovar la seni karakoldan polis :D
Yoruma baksana " napcem netcemm ben iki cocugum var cezaevine giremem :D :D

Stannis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
642
38
28
hacker işi değil..bunu yapan kendi ekipleri..Sitenin kendi çalışanları parasını alamyınca bu yola başvurmuş benim düşüncem o yönde..yoksaa öyle kolay değil bilgileri bu şekilde toplu almak.
Carnavalbetting diye bir site vardi o da oyle oldu aslinda haklisin olabilir. Hatta Carnavalbettingin twitter hesabini ele geciren kiside Pedro Derler nickli kişi simdide hizlibet icin etkinlik yapiyor hep mesela

Myers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
494
142
43
Ulan sitelere kimliğinizin arka fotoğrafını ön fotoğrafını çekiyorsunuz, ikametgahınızı atıyorsunuz, faturanızı atıyorsunuz problem değilde orda senin kıçı kırık ismin ve soyismin var diye mi götün korkuyor :D ŞAKA GİBİ ÜLKEYİZ. cahiliz cahil. ismim yok ama ismim olsa bile s.. takmazdım.

rmzn96

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
156
33
28
betmoon kendi ayağina kendi sıktı ödeme yapan güvenilir bir sitesiniz aradada etkinlik yap bak işine ama sosyal medya freebet islerini çok daldılar sokak ağzı ile konusan hamdi beyi surekli müşteri engellenyen twitter sayfası sonunda olacağı buydu

Ipswich

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,380
5,981
113
hiçbirşey olmaz korkmayn

Silvergrey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
515
95
28
forumun birinde cok artsilik yapıyorlardı milletin hesabını kapatıp mesaj sildiriyorlardı insanların bedduasını aldılar olan üyelere oluyor adamlar herkesi ifşa etmiş bu kişilere ceza gelebilir

ragnarlothbrok1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,543
1,371
113
adamın biri twitterda aglıyo afk . colugum cocugum var hapse gitmek istemiyom diyo asfasgadgag a:)