- 98
- 13
- 18
Bir arkadaşda isyan ediyordu 10 15 dakika oldu cevap vermediler diye sonra hemen aldi
yarım saat sonra cevap veriyor bana eklemedı kenan diye biri2 saatte bağlandım canlı yardıma ama 15 dakikadır cevap vermedi yazmadı bekliyorum cevap yazmasını bakalım ne zaman yazacam sinir oldum vallahi
Neden hakkınız yok dedi onu anlamadım ip felen der insanyarım saat sonra cevap veriyor bana eklemedı kenan diye biri
bilmiyorum ki telefondan üye oldukNeden hakkınız yok dedi onu anlamadım ip felen der insan
Anladım hocamcezaların %99u havaleden geliyor o yüzden sıkıntı.
YA SEN GEL O KADAR BEKLE SONRA ARKADA UNUT CANLI DESTEK BAĞLANMIŞ OLSUN CEVAP ALAMAYIP KAPATMIŞ OLSUN HAY AKLIMA YA AHAHAH480 kişiydi arkada açık bıraktım 1 saat önce 185 kişi var şu anda
Boşuna bekleme cevap vermiyorlar170 kişi kaldı 😂
şimdi sıra bende 10 dakikadır bana da cevap yokBoşuna bekleme cevap vermiyorlar
BENİMKİSİ SABRİ CANER KALP KRİZİ GEÇİRMİŞ FAJKAT BENDE 20 DAKİKADIR BEKLİYORUMTam 2 saat bekledim. Caner diye bi gavat çıktı karşıma. 15 dakika cevap vermedi çıktım destekten. Caner çıkarsa boşuna heveslenmeyin dostlar.
Kes umudu kardeşim 20 dakikada cevap vermeyen gavat o saatten sonra cevap vermez.BENİMKİSİ SABRİ CANER KALP KRİZİ GEÇİRMİŞ FAJKAT BENDE 20 DAKİKADIR BEKLİYORUM