- 4,431
- 2,458
- 113
Bana Ip felan dedi hesabı kapattılar100 TL Çekim verdim, site gönderir mi. 1 saate yakın oldu, Max. 4 saat falan sürebilir dedi. Bakalım artık
Bana Ip felan dedi hesabı kapattılar100 TL Çekim verdim, site gönderir mi. 1 saate yakın oldu, Max. 4 saat falan sürebilir dedi. Bakalım artık
Ben simdi bonustan kazanc sagladim Ip felan dediler hesabımı kapattılarÖdeme yapmaz bunlar 500 tlyi ödeyemediler daha
Kaç saate dostum neyle.cekim veridnBenim ödeme geldi 👍
1,5-2 saatte geldi. Anında Havale verdimKaç saate dostum neyle.cekim veridn
Teşekkürler1,5-2 saatte geldi. Anında Havale verdim
gönderirler merak etme 100tlye çökmezler100 TL Çekim verdim, site gönderir mi. 1 saate yakın oldu, Max. 4 saat falan sürebilir dedi. Bakalım artık
Padişahbet e at reis bulaşma buraya ..cok saglamdır padişahbetdeneme bonusunu cevirdm 100 tl cekim verdim. 300 tl yatırım yapmak istiyorm sevdim siteyi ama sizce cekmn tamamlanmasınımı beklemeliyim?
deneme bonusunu cevirdm 100 tl cekim verdim. 300 tl yatırım yapmak istiyorm sevdim siteyi ama sizce cekmn tamamlanmasınımı beklemeliyim?
Bana kalırsa bekle, canlı desteğede sor. Yatırım yapıcam siteye, çekimin gelmesini bekliyorum dedeneme bonusunu cevirdm 100 tl cekim verdim. 300 tl yatırım yapmak istiyorm sevdim siteyi ama sizce cekmn tamamlanmasınımı beklemeliyim?
söyledim memnuniyetiniz için ilgili birime hızlandırmaları konusunda bilgi verdm dedi ama daha izin bile verilmedi. İnsan supheye düşüyor normaldede böylelermi acaba diye
Bekle yatar kardeş, benim yattı✌söyledim memnuniyetiniz için ilgili birime hızlandırmaları konusunda bilgi verdm dedi ama daha izin bile verilmedi. İnsan supheye düşüyor normaldede böylelermi acaba diye
Bekle yatar kardeş, benim yattı✌
İlk çekimi Havale gönderiyor, sonrakileri istediğin yöntemleymişSadece havalemi cektirdi
İlk çekimi Havale gönderiyor, sonrakileri istediğin yöntemleymiş
Canlı destek ne diyor. İP falan aynı aileden falan bişey demedi miArkadaşlar hiçbir sebeb vermeden direk üyeligimi sildiler
Kesinlikle yatırma kardeşim çökerler direkdeneme bonusunu cevirdm 100 tl cekim verdim. 300 tl yatırım yapmak istiyorm sevdim siteyi ama sizce cekmn tamamlanmasınımı beklemeliyim?