- 10,281
- 6,072
- 113
saol dost ödenir inşallah ikimizinki debeklemede yazıyorsa işlemde demektir hacı
saol dost ödenir inşallah ikimizinki debeklemede yazıyorsa işlemde demektir hacı
benimki geldi dostum umarım seninki de ödenirsaol dost ödenir inşallah ikimizinki de
benimki beklemede hala bakalımbenimki geldi dostum umarım seninki de ödenir
Benim ödeme geldi dostumdostlar bendende kimlik istediler yolladım dün akşam dün 5 kere reddettiler çekimi şuan beklemede diyor izin verildi gibi bi şey mi yani
dostum bi 20 lira yatır siteye onu kullanma 20yi çevirmeye çalışırken kullan onudostlar çekimim geldi bi de sweet bonanzada 600tl lik spin satın almıştım o da duruyor onu kartarabilir miyiz haahahah
teşekkürler dostÖdeme alanalar bir tessekkür alırım 7.8 kişi den fazla çekim yapan oldu 1 kişi hariç teşekkür ederim diyen olmadi canınız sağolsun
Dostum ben denemiştim oluyorduteşekkürler dost
Dost yazmasaydin buraya geçen arkadaşı bitirdilerteşekkürler dost
ama o 20yi biraz katlaman gerekli 300 400 yap sonra sweet bonanzadakini kullanDostum ben denemiştim oluyordu
Teşekkürler kardeş su an kasa 56 oldu frrbet kazancı ne yapmamiz gerekiyor 8 kati filanÖdeme alanalar bir tessekkür alırım 7.8 kişi den fazla çekim yapan oldu 1 kişi hariç teşekkür ederim diyen olmadi canınız sağolsun
hangi yöntemle çekim verdin ? ben freespin aldım hot safaride 69 verdi ordan 600 e kadar çıktım hatta kraken bonanza ve wild west te bonus el satıbenimki beklemede hala bakalım
hemşerim eyv sağolasın ... ordunun neresindensinÖdeme alanalar bir tessekkür alırım 7.8 kişi den fazla çekim yapan oldu 1 kişi hariç teşekkür ederim diyen olmadi canınız sağolsun
hangi yöntemle çekim verdin ? ben freespin aldım hot safaride 69 verdi ordan 600 e kadar çıktım hatta kraken bonanza ve wild west te bonus el satı
hemşerim eyv sağolasın ... ordunun neresindensin[/QUOTEaltinordu dostum