Nereye terk ediyo 10 yıllık ilişkiyi atar bı gecede kumarı atamaz dostGözümüz açılsın biraz. 😂
Tebrik ederim dostum umarım son oynadığın kumar olmuştur.iddaa ve kumar oyunlarini terk edebilmen dileğiyle.
Nereye terk ediyo 10 yıllık ilişkiyi atar bı gecede kumarı atamaz dostGözümüz açılsın biraz. 😂
Tebrik ederim dostum umarım son oynadığın kumar olmuştur.iddaa ve kumar oyunlarini terk edebilmen dileğiyle.
Aman dost namahrem girmesinAtıyorum bekleyin
Geliyo dost yerini aldın miAman dost namahrem girmesin
Verilen tutarın çevrim sarti var 20 katıArkadaşlar bana şuan da 1988 tl çevriminiz var dedi ve iptal edildi çekim işlemi site içi mesaj ile konuşuyorum
Şampanyalar dolaba dost arkadaş 250 k tutturmaya gitti herhalde250k büyük para olduğu için biraz geç geliyo fazla geciktirme dost tadında şal gelsin
Print screen bozulmuş dost250k büyük para olduğu için biraz geç geliyo fazla geciktirme dost tadında şal gelsin
Öğeyi denetle nasıl yapılır diye öğrenip geliyo dostPrint screen bozulmuş dost
Free download mi dostWww.adobe.com
söyle burdan indirsin dost
Rapidshare dost 10 partFree download mi dost
Aman dost free olsun şimdilik atmye takıldı 250 bin pazartesi parası neyse verilirRapidshare dost 10 part
Linkler kırıksa dm atsın düzenleriz
Enişteye suç atma dost sende az değilsinOrtaligi karistiran hep enişte. Beni payvona alistiran ......😂😂😂😂😂
Ahahaahaa arada yap böyle reis güldür bizi 😂Ortaligi karistiran hep enişte. Beni payvona alistiran ......😂😂😂😂😂
Neyimi gordun soyle 🤣Enişteye suç atma dost sende az değilsin
Gören gordu dost dmlerde ifsalarinNeyimi gordun soyle 🤣