- 1,166
- 447
- 83
Aynen öyle dost canli destek otomatik pilota galibaNeden eklenmiyor bu ne garip site hani otomatik eklenecek ti
Aynen öyle dost canli destek otomatik pilota galibaNeden eklenmiyor bu ne garip site hani otomatik eklenecek ti
Dostum adamlara gidip forum derseniz tabi kimseye vermezler
Zaten vermicekler rahat olDostum adamlara gidip forum derseniz tabi kimseye vermezler
Adamlara kalkıp kendimizi fisletiyorsunuz sonra rahat ol diyorsun dostum rahatım ben sadece boşa üyelik açtık bi kerede forumdan geldik demeyinZaten vermicekler rahat ol
Forumdan gelsem ne farkeder gelmesem ne farkeder? Adam mail ain diyo. Sanki eklenecekti de be yazdim eklemedilerAdamlara kalkıp kendimizi fisletiyorsunuz sonra rahat ol diyorsun dostum rahatım ben sadece boşa üyelik açtık bi kerede forumdan geldik demeyin
Kardesim bir çok kişi aynı hatayı yapıyor adam bir kişiye sms atıyor üye ol diye adam iyilik olsun diye burda paylasim yapıyor sizde kalkıp diyorsunuz ki forumda paylaşıldı falan zaten sponsor değil foruma amacım şu sadece boş muahbet kendi adına konuşsaydınForumdan gelsem ne farkeder gelmesem ne farkeder? Adam mail ain diyo. Sanki eklenecekti de be yazdim eklemediler
Kafana buyruk hareket etme
Teşekkür ederim adminKafana buyruk hareket etme
2 gün banlısın
Valla bende eksideyim slotta ama bundan sonra büyük paralarla oynamıcam ufak ufak oynayın beylerBen yandım malım yanmasın dostlar oynamayın su slotu para bitti 😥sizde bitceksiniz
Bana eklenmedi mailde gönderdim ama dönüş falan yapan olmadı bonus yalan bence.Eklenen var mi?
Iyo kandirildik yine.Bana eklenmedi mailde gönderdim ama dönüş falan yapan olmadı bonus yalan bence.
Bide sanki maile dönüş yapacaklar gibi mail attın diyorlarBana eklenmedi mailde gönderdim ama dönüş falan yapan olmadı bonus yalan bence.
İnsanları aşağılar gibi konuşmuş bideSu tavirdaki bir siteden milyon kazanacagimi bilsem ne 1 kuruş yatiririm ne üye olurum nede herhangi bir hediyesini kabul ederim kumarbazda olsak kendimize saygimizi yitirmedik çok şükür
Çok boş bir site mail onaylı frespin bonusu yaptı cumadan beri bonus vereceğiz ayağı yapıyorlarİnsanları aşağılar gibi konuşmuş bide