Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betoonga 100 FreeSpin Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yusuftgy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,038
677
113
Amk gittim kimlik attım boşuna benimki de işlemde hayırlı olsun dost
Sağol dostum seninkide ödenir umarım 14 15 bine kadar çıkmıştım ödemez diye yine oynadım sonra sıkıldım 5 bin kaldıydı onu da çekim verdim umutsuzdum valla

Fkayatuzu

Forza JK!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,187
742
113
Sağol dostum seninkide ödenir umarım 14 15 bine kadar çıkmıştım ödemez diye yine oynadım sonra sıkıldım 5 bin kaldıydı onu da çekim verdim umutsuzdum valla
Ah ah dost neyse kötünün iyisi ödemeyedebilirdi hayırlı olsun tekrardan..

ferdiuras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
753
327
63
Sistemde global sorun var diyor fakat sitede çekim ödendi yazıyor. Canlı destek merek etmeyin çekiminiz gelecek diyor. 8 saat oldu ne gelen var ne giden. Sitede çekim ödendi yazıyor ne zaman canlı desteğe sorsam çekim gelmedi diye çekim ödendi yazıyor diyor her defasında durumu anlatıyorum sistem sorunlu diyor ama ne zaman sorsam çekim ne oldu diye sitede çekim ödendi yazıyor diye bana ödendi diyor ben laf anlatmaktan bıktım bunlar oyalamaktan bıkmadı. Keşke hesabı kapatsa kurtulsam 7 8 saattir ömrümü yedi. 3 kez kafasına göre iptal etti neler yaşıyorum Allahim

Fkayatuzu

Forza JK!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,187
742
113
Sistemde global sorun var diyor fakat sitede çekim ödendi yazıyor. Canlı destek merek etmeyin çekiminiz gelecek diyor. 8 saat oldu ne gelen var ne giden. Sitede çekim ödendi yazıyor ne zaman canlı desteğe sorsam çekim gelmedi diye çekim ödendi yazıyor diyor her defasında durumu anlatıyorum sistem sorunlu diyor ama ne zaman sorsam çekim ne oldu diye sitede çekim ödendi yazıyor diye bana ödendi diyor ben laf anlatmaktan bıktım bunlar oyalamaktan bıkmadı. Keşke hesabı kapatsa kurtulsam 7 8 saattir ömrümü yedi. 3 kez kafasına göre iptal etti neler yaşıyorum Allahim
Biraz sıkıştırdım bana anca havaleyle ödediler sırf zararlar bunlar.

Denizao

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,152
582
113
Sitenin slogana bak aq herkes birgun tongaya gelicek

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,934
68,847
113
Bonus Bittiği İçin KONU KİLİT. 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...