- 25
- 8
- 3
250 TL sadece spor deneme bonusu. 3500 yap 250 çek 4500 yap 350 çek.
Betovis665.com
Betovis665.com
Ekli dosyalar
-
501.6 KB Görüntüleme: 338
Yok artık 25k yap 250 yatir 250 çek diceklerHergün biraz daha yükseliyor artık 10000 yap 250 Çek ilk kimden gelecek acaba
Geçen bir site gördüm diyor 100 TL 2500 yap 100 yatır ana para çevir 200 ÇekYok artık 25k yap 250 yatir 250 çek dicekler
Bidahakine laflarına dikkat edersin abicim benimDaha ödenmemiş bile yalancı pezevenk 😂
Okuma yazma terk galibaBidahakine laflarına dikkat edersin abicim benim
Okuma yazma terk ne kanka daha etmeye çalıştığın hakareti düzgün yazamiyon sus rezil etme kendini daha fazlaOkuma yazma terk galiba
Okulu bitirmedin demiyorum türkçen bayağı kıt hocam tamam sen haklısın Çekim işlemi onaylamadan 5 dakika da yazman dan belliOkuma yazma terk ne kanka daha etmeye çalıştığın hakareti düzgün yazamiyon sus rezil etme kendini daha fazla
Okuma yazmayı bilmemde senin gördüğünü anlamanda problem olduğu kesin yüksek ihtimal İngilizcende yok bakiyeyi düzenlediler çekimi onayladilar o attığım fotoda 5 dakka sonra gönderdiler zaten onunda resmini gönderdim senin gibi 3 iq birini mi ikna etmeye ugrascamOkulu bitirmedin demiyorum türkçen bayağı kıt hocam tamam sen haklısın Çekim işlemi onaylamadan 5 dakika da yazman dan belli