- 1,628
- 497
- 83
Daha soruya cevap vermiyorÇekmiş ya bi atsın bizde aydınlanalım bi
Daha soruya cevap vermiyorÇekmiş ya bi atsın bizde aydınlanalım bi
4 ay önce üye olmus daha 10 msjı var.. bi atsında görelim çekimiiDaha soruya cevap vermiyor
Yuh iyiki yatirmadim kalsın böyle leş bonusKnk yatirdigin 50 tl nin 3 kati çevrimi var
OhooKnk yatirdigin 50 tl nin 3 kati çevrimi var
3 katı çevrim demek ya tum bakiyeyi kaybetmek , yada zaten kendi paranla kazanmak demekYuh iyiki yatirmadim kalsın böyle leş bonus
Aynen öyle amaç belli bonusuda 50 TL yi sitede bıraktirmak3 katı çevrim demek ya tum bakiyeyi kaybetmek , yada zaten kendi paranla kazanmak demek
Bonusla gelen kazancın hiç bir anlsmi kalmıyor
Site elamanıdir o çekim felan yapma şansı yokTekrar sesleniyorum çektim diyen arkadass bi gönder su cekimi millet gördün bak çevrimi tamamlayan arkadaslar var bi görelim
Beyler aklınızı başınıza alın hepiniz tecrübe sahibi kumarbazlarsınız. Düşmeyin tongaya.3 katı çevrim demek ya tum bakiyeyi kaybetmek , yada zaten kendi paranla kazanmak demek
Bonusla gelen kazancın hiç bir anlsmi kalmıyor
Kaçtı yarına açarlarCanlı destek nerede
siteye girin en altta lisans varyaa saçmalamayın öncelikle yatirdiginiz paranın 3 katı çevrimi var diyen arkadaş ya yanlış anladı okuduğunu yada ortalığı karıştırmaya çalışıyor bu arada site vurguna çıkmış diyen arkadaşlarada saygılar sitenin lisansı var önce bi bakın. yıllardır aynı önyargı ile ne paraları batırıp üzüldünüz buyrun site lisansını ve kuralları bırakıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 141812WAS International N.V. - UnVerified Gaming Curacao License
licensing.gaming-curacao.com
sen nerden biliyorsun dost sitenin dolandırıcı olduğunu bi kanıtın bi belgen varsa söyle yoksa kafa bulandırma.Kaçtı yarına açarlar