Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betpara - Deneme Bonusu

alisahin53

Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,261
302
83
Düzgün konuş len siktir git ozaman kendi paranla oyna kamil burda ağlama tehdit zamanıymış senin heryerin tehdit olsa nolur ne bok sanıyon sen kendini
hayırdır lan adam senin icin mi dedi site için dedi . adama ne küfür ediyosun göt veren . sitenin adamı olduğunu bu kadar belli etme . adam ol millete kufur etme

Warosa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,381
2,224
113
Madem yatirimlimis rasgele maca attm aq mun bonusunu gotlerine soksun picler

can09

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
75
8
8
Beyler sonradan yatirim olmasi kotu ama 20 tl koymuslar 20 tlye de kimse yatmaz yani biraz sizde birakin belescilgi

Warosa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,381
2,224
113
Eger basta cevirimsiz deniyorsa boyle devam etmesi gerekir mevzu 20tl degil daha bonusda sahtekarlik yapan siteye parami atacam birde

Jojoboy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
235
28
28
Sikerim bunların yapacaği işi yatırım var mı diyorlar çevirdik bonusu

Werderbremen

SESSİZLİK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,251
7,833
113
Ulan çevirim tamamlansın diye 20 TL ms0 bastım son dakika yenilen takıma 2 dakikada gol atıp bitirdi. o bile geldi yatırım şartı diyor çıldıracam

Werderbremen

SESSİZLİK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,251
7,833
113
Biri şu yatırım şartı bulunmadığını söyledikleri kısmı ss alıp gönderebilir mi ?

ÇiçekAbbas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,870
845
113
bonusu aktif ederken altındaki yazıyı okusaydınız yatırımlı olduğunu görürdünüz

erenay2007

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
226
6
18
Arkadaşlar yapikredi bugün bloke geldi giriş çıkış fazla diye internet şubesi de kapandı hesap için dilekçe doldurdum havale kime yaptın elinde belgen var mı dediler borcum vardı kardeşim borcumu verdi m BTC aldım dedim ve sadece kartı açtılar sizce ne olur 3 5 ay internet açılmaz dedi adlı dava olur mu sizce

Werderbremen

SESSİZLİK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,251
7,833
113
200₺ parayı boşa salladım yatırmayacaklar karalama çabasına gireceğiz artık