- 18,718
- 12,980
- 113
😂😂😂😂😂😂 hanelerde var anne baba abla kardeş adina açan kardeslerimede selam olsun canlaraAhahahaha kanka ben 3 cihazdan açtım şuan üyelik biri 57 biri 94 biri 110 agscsgsgw
😂😂😂😂😂😂 hanelerde var anne baba abla kardeş adina açan kardeslerimede selam olsun canlaraAhahahaha kanka ben 3 cihazdan açtım şuan üyelik biri 57 biri 94 biri 110 agscsgsgw
Aleyküm selam aleyküm selam gardas afacscs😂😂😂😂😂😂 hanelerde var anne baba abla kardeş adina açan kardeslerimede selam olsun canlara
Halkımıza giriyorsun siradan😀😀😀Ahahahaha kanka ben 3 cihazdan açtım şuan üyelik biri 57 biri 94 biri 110 agscsgsgw
Helal edin kanka napim para yok kosturuyoruz 😁😁Halkımıza giriyorsun siradan😀😀😀
Aglayanın malı gulene hayır getirmez 😀😀😀 benlik sorun yok diğerlerinden helallik al 😀😀😀Helal edin kanka napim para yok kosturuyoruz 😁😁
Valla 15 dakika oldu 152 deyim sıra da bize gelene kadar biter bonusO değilde site harbiden sartlari muazzam bakalim odemede nassillar
Kaç sıraİyi ilerliyor yardırdı şuan
25Kaç sıra
21Kaç sıra
Dost küfür etsen daha iyiyde be harbimi diyorsun ya alan yokmu hiç aqBoşa beklemeyin 1. Sıraya geldikten sonra siteden engellediler
sıra 10 alırsam ss atarımDost küfür etsen daha iyiyde be harbimi diyorsun ya alan yokmu hiç aq