- 7,260
- 3,238
- 113
2 kere bağlandım saat 3 gibi söyledim 4 de tekrar bağlandım 5 te eklendi 2 saat sürüyor neredeyseKaç saatte eklediler?
2 kere bağlandım saat 3 gibi söyledim 4 de tekrar bağlandım 5 te eklendi 2 saat sürüyor neredeyseKaç saatte eklediler?
Ben 12 de oldum halen yokBen bu bonusu herkese verdiklerini sanmiyorum 14.00 da uye oldum 4 saatte verseler verirlerdi
Sabret kardeşimBen bu bonusu herkese verdiklerini sanmiyorum 14.00 da uye oldum 4 saatte verseler verirlerdi
Sabret kardeşim ben 4 saat sonra aldımBen 12 de oldum halen yok
4 saat sonra aldım verirler kardeşim yoğunluk varBen bu bonusu herkese verdiklerini sanmiyorum 14.00 da uye oldum 4 saatte verseler verirlerdi
Spor bonuslarında mı gözüküyor yoksa maç seçtiğimizde mi çıkıyor bonusSabret kardeşim ben 4 saat sonra aldım
Spor Bonusunda gözüküyorSpor bonuslarında mı gözüküyor yoksa maç seçtiğimizde mi çıkıyor bonus
Benimde kaac saat oldu canlı desteğe bağlandımBenim de 5 saat oldu yoğunluk falan hikaye. unutturabildiklerine unutturma derdindeler. sanki 600 bin kişi üye oldu siteye neyin yoğunluğu
Yetişenler de alamadı kardeşim sıkıntı yokBitmiş buna da yetişemedim zaten nerde bonus olsa alamiyoruz
Nasıl alamadı 18 den üye olup önce talep eden herkes aldi saat 7 gibi canli desteğe yazdım eklenmedi diye hemen eklediYetişenler de alamadı kardeşim sıkıntı yok