- 266
- 36
- 28
Bunların vercegı bonusu
Evet kral ana bakiyen ile dileğin gibi oynayıp çekebilirsin limit yok ödeme almışsın hayırlı olsun sağlam sitedir biliyordumCekim verdim ödedi 333 cektim 100 hesapta kaldi onuda kaybettim sanirim onuda katlayip cekebiliyoruz
Var kral sağlam siteÇekim yapan var mı yatirim yapip
Valla abi 100 TL de bulanmicak bı para değil yarım saatliğine borç iste parayı çekersin çekim alan cok sağlam siteNe güzel De yazmışlar bakiyeniz düzenlendikten hemen sonra 100 TL yatırım yapın diyor hiç demiyorlar bu adamın parası var mı yok mu🤣🤣
Olması lazım nasıl yok direk o oyuna girYaptık Yo bisey
Direk oyuna gir yada ordan görürsünAbi profilinden bonuslar kısmına basin
Kral yaptiysan direk oyuna gir otomatik ekleniyordoğrulama yaptık yarım saat oldu eklenmedi
Yaptıysan direk oyuna girDoğrulamayı yaptım uzun sürüyor mu bonusun eklenmesi
Ss atsana cektigine dairYaptıysan direk oyuna gir
Ben bonusu tamamlayamadim qma var tamamlayanlarSs atsana cektigine dair
Sağlam yada Değil Onu Yatirmadan Bilemezsin Zaten Olmadıktan Sonra 1TL bile Çok Doğru Bulunur Ama Ben Artık Oyun İçin Bulmuyorum Paylaşan Arkadaşın Emeğine Sağlık DostValla abi 100 TL de bulanmicak bı para değil yarım saatliğine borç iste parayı çekersin çekim alan cok sağlam site
Eyvallah kral ben paylaştim çekim alamadım ama alanlar var yazdılarSağlam yada Değil Onu Yatirmadan Bilemezsin Zaten Olmadıktan Sonra 1TL bile Çok Doğru Bulunur Ama Ben Artık Oyun İçin Bulmuyorum Paylaşan Arkadaşın Emeğine Sağlık Dost
Öderlerçekim talebi berdik bakalım ödüyeceklermi
Bereketli olsun kardeşim bı faydamız dokunduysa ne mutluödeme Geldi Güvenilir