- 3,918
- 1,665
- 113
bonus yarın aktıf olcakÖnümde bir kişi var çıkmıyor içerden bir türlü kaldım kapıda 😅
bonus yarın aktıf olcakÖnümde bir kişi var çıkmıyor içerden bir türlü kaldım kapıda 😅
zaten aktıf degıl bonus yarın verceklermış sözdeilk bağlandığımda destekte 15 kişi vardı sıra zar zor ilerliyordu 10 dkka da 1 kişi çıktım şimdi 130 kişi olmuş boşa kimse beklemesin bunların bakmasıyla sıra gelmesi çok zor 😆
Ooo şimdiden dümen bunlar ödeme o zaman üç beş kişiye anca yaparlarzaten aktıf degıl bonus yarın verceklermış sözde
Bet değeri kaç acaba ona göre beklesek, bunlar beti genelde yüksek veriyor 1 liraysa değmez.zaten aktıf degıl bonus yarın verceklermış sözde
max 2 dirBet değeri kaç acaba ona göre beklesek, bunlar beti genelde yüksek veriyor 1 liraysa değmez.
değil kardeşim ss attım bakŞimdi aktifmi degilmi ona göre uye olacam
Kodu girmeden kayıt ol de tekrar mail atıyor banada 2? E geldi mailSon dönem bu alt yapı meşhur oldu mail gelse otp onaylıcam da mail gelmiyor
Pasif yaziyor bilader aktif bile degilBeyler ben almıştım valla öyle paylaştım siteyi kusura bakmayın
Belli olmaz kanka öncekileri inceledin mi bilmiyorum 7 var 5 var, dünkü 70 kuruştu ama o da 999 spindi herkese 800 900 lira dağıttımax 2 dir