kaç bakiye yaptınız ve talep verdinizUlan bana 250 gönderdi vay şerefsizler
kaç bakiye yaptınız ve talep verdinizUlan bana 250 gönderdi vay şerefsizler
Bana da geçersiz dedinasıl alıyoruz kodu gecersiz diyorrrr
Selfie falan yok kimlik on arka sadeceKimlik selfiemi istior?
2.5 yapman lazım bakiyekaç bakiye yaptınız ve talep verdiniz
Bizim cekim kapalı Bi turlu cekemıyoruz tebriklerYatırdığım 100ü de çevirim çektim şimdi 😄
Yatırım yaptın mıBizim cekim kapalı Bi turlu cekemıyoruz tebrikler
YaptımYatırım yaptın mı
Yaptıysan açılması lazım bende sorun çıkmadıYaptım
E posta da onaylaman lazım maile gelen linkteYaptıysan açılması lazım bende sorun çıkmadı
E posta da onaylaman lazım maile gelen linkte
Aynen e-posta onayı lazımAcmıyorlar Ekli dosyayı görüntüle 576640pezevenkler
Uye olurken gelen linki onaylıcan diyorsan onayladım zaten sonradan Bı daha e posta geliyorsa gelmedıAynen e-posta onayı lazım
Bi taraflarna sksunlar su sitelerin cakalligi yokmu ne uye olurum ne o bonusu alirimSLOT99 işe yaramadı, üye olurken orayı boş bıraktım üye oldum. Sonra ekrana SLOT77 kodu çıktı, promosyon kodu kısmından girdim 50 spin verdi gates of olympusta geçerli. Bakiye 500 oldu acaba çekim şartı ne
Ekrana çıkan resme göre yatırım şartı yok
Ekli dosyayı görüntüle 576665
Kabul etmior kodu hata veriorYatırdığım 100ü de çevirim çektim şimdi 😄
Valla reis sabah ki promoylo şuankinin analası yok sabah aldığımda 250 nakit verdi her alanda geçerli 2500 yap 1000 çekti sonra 500 çeke düştü sonra 250 çeke düştü habire değişiyor bunun şartlarını bilmiyorum ama göte bala 500 çektikSLOT99 işe yaramadı, üye olurken orayı boş bıraktım üye oldum. Sonra ekrana SLOT77 kodu çıktı, promosyon kodu kısmından girdim 50 spin verdi gates of olympusta geçerli. Bakiye 500 oldu acaba çekim şartı ne
Ekrana çıkan resme göre yatırım şartı yok
Ekli dosyayı görüntüle 576665