- 5,856
- 2,056
- 113
Hamit belge sarti derken
Kimlik ve ikametgah belgesi isteniyorHamit belge sarti derken
1,2 saat içinde onayliyorlar geneldeBunlari meil olarak atip beklicez anlasilan cok uzun suruyormu peki bunlari attiktan sonra
İlk kez çekeceksen papara ile çekim için papara ile yatırım yapan gerekBirde herhangi belge falan isteniyormu papara ile cekim verirken
Kardeşim ikametgahina ve kimliğine ulasamadigin hatta bizzat yaninda bulunmayan kimsenin adina hesap acma bets10dan ben eski manitamin adina acip bonustan 44 bin yaptim 4 bin vericem sana diye kizi ikna edip belgeleri alip yolladim sonra kizi aramışlar hangi maclara oynadigini sormuslar oda ne bilsin sallamış birşeyler ardindan hesabi kapattilar yemiyolar yaniBu belge istemek biraz sıkıntılı degilmi peki cogu site hic istemiyor best10 cok eski bir site olmasina ragmen neden istiyor bunu anlamis degilim
14 bin verseydin keskeKardeşim ikametgahina ve kimliğine ulasamadigin hatta bizzat yaninda bulunmayan kimsenin adina hesap acma bets10dan ben eski manitamin adina acip bonustan 44 bin yaptim 4 bin vericem sana diye kizi ikna edip belgeleri alip yolladim sonra kizi aramışlar hangi maclara oynadigini sormuslar oda ne bilsin sallamış birşeyler ardindan hesabi kapattilar yemiyolar yani
efendim çok üzgünüz bekleyen 1400 kişi var bonus eklenmesi gereken , arkadaşlarımız gece 03.00' a kadar bitirmeye çalışacaklar , sizlerden ricamız yarın Öğlen 12.00den sonra bonus talebinde bulunabilirsiniz.Anlayışla karşılamanızı umuyoruz[/QUOTE
sıra99 iken bir saatte geldiyarın 12 den sonra dedi ve noktayıo koydu.
ekleyecekler
bets10 ile ugrasma.hesap onayi para cekme belgesi birsuru sey.para cekimi de en az bir gun surer.Evet 1 defa paparayla yatırım yapsan paparaya çekim yapabilirsin belge sartida var onaylatmadan çekim yapilmiyor
canli destegikaldirdilar.2000 kisiye yatirimsiz bonus kimse vermez yeni site iseSırada 1400 kişi varmış yarın bağlanın dio destek
Ne ara aldın da cekım yaptınSite ödeme yapıyor Ekli dosyayı görüntüle 34380
Bu konuyu açmadan almıştım gece tek kuponda 110 tl yaptım 9-12 arasi çekim var sitede uyandım göndermişlerNe ara aldın da cekım yaptın
Bizede eklenecek dedı 2 saat once ama hala bısey yokBu konuyu açmadan almıştım gece tek kuponda 110 tl yaptım 9-12 arasi çekim var sitede uyandım göndermişler
Çevrim sartı ilk basta 1,80 kombıne sonra nasılBu konuyu açmadan almıştım gece tek kuponda 110 tl yaptım 9-12 arasi çekim var sitede uyandım göndermişler