- 1,516
- 772
- 113
Tutan kuponu kazanan yaptılar hesaba para gecirmediler
Buna benzer siteden bende çekim yaptım 15 dakika da geldi de kardeş benziyor diye ödemek zorunda mı o nasıl bir mantık çoğu betco bu zamanda bile sıkıntı çıkartıyorKanka ne kadar sabırsızsınız ya, ödeyecek diye düşünüyorum. Bunun muadili başka bir siteden çekim yaptım ben, o da iki saat falan sürmüştü, öderler bunu da bence, gene inanılmaz yüklenme oldu siteye adamlar birden nolduğunu şaşırdı bence. Göndereceklermiş diye tahmin ediyorum.
Tamam boşver kanka o tr koymadan yapsın.Neden ben öyle verdim bekliyorum birşey mi dedi canlı
Yok kardeşim yarım saat oldu çekim vereli benimde canlı güncelleme var dedi altyapıdaAllah aşkına bir tane çekimi gelen yok mu, bilgi verse
Deneme bonusları ödüyor artık kardeş hemen hepsi ödüyor, bu paralar para değil artık, benim düşüncem o yönde senin düşünceni bilemem.Buna benzer siteden bende çekim yaptım 15 dakika da geldi de kardeş benziyor diye ödemek zorunda mı o nasıl bir mantık çoğu betco bu zamanda bile sıkıntı çıkartıyor
Bu kyc hepsini yaptım konuda girdim oyunda biye çıkmıyorcekim veren warsa tarif edebilirmi bende cekim talebi wericem
Teklifler nerde knk nerden gircez koduTelefon numarsi yazın doğrulama yapun profide öyle ekleniyor sonra kodu yazın tekliflere
Kanka ana bakiyede kazanç gözüküyor çekim vermek istediğimde bakiye 0 gözüküyor nedendirYok kardeşim yarım saat oldu çekim vereli benimde canlı güncelleme var dedi altyapıda
Menü hesap cüzdan ordanda çekim dicen select yazan yere tıklayıp fasti seçip üste 500 altada IBAN yazcancekim talebi nasil wericez canli destege baglanmak gerekiyormu
Try yapcan cüzdanı ondan gözükmüyorKanka ana bakiyede kazanç gözüküyor çekim vermek istediğimde bakiye 0 gözüküyor nedendir
tesekuurler sadece TL olarakmi cekebiliyiriz kripto cekebilirmiyizMenü hesap cüzdan ordanda çekim dicen select yazan yere tıklayıp fasti seçip üste 500 altada IBAN yazcan
Profilden hesaplardan dostTeklifler nerde knk nerden gircez kodu