- 2,241
- 2,414
- 113
Bende fast ile verdim sadece hesap no yazdım destek işlemde çekim dedikanka herkes ibanla vermiş bazıları fix ile
Bende fast ile verdim sadece hesap no yazdım destek işlemde çekim dedikanka herkes ibanla vermiş bazıları fix ile
fix olanların daha erkenmi ödeniyor bilemedim şimdiBende fast ile verdim sadece hesap no yazdım destek işlemde çekim dedi
hangi yöntemle verdinbenim bakiyeyi sildiler 500 sabitlediler 1 k vermiştim yeniden talep verdim
Sonuç ne dost alamiyormuyuz şimdimillet çekim bekliyor biz boşa üye oluyoruz dost şans
Sırayla gönderiyolar muhtemelen fark etmiyo bencefix olanların daha erkenmi ödeniyor bilemedim şimdi
desteğin kulağına inip bi fısıldayacağım bakalımSonuç ne dost alamiyormuyuz şimdi
ne şov yapacam lan dandik verdiğine bak slotların kaybettirdiğine bakŞov yapma almışsın işte daha ne alıcan bize 500 lira ödedi ordan da 3 lira yapamazsan at kendini aşağı
bildirimlere baksana orda frespinle.ilgili.birsey yaziyosa oraya tikla oyuna girerVay anasını betrozunu s******* ula kodu kabul ettiği halde oyunda spin yok