Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betroz 700₺ Deneme Bonusu

bella

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,646
534
113
3 saat önce ödendi

Honos21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,886
910
113
Aldığınız paylaşım yapın bizde görelim yalan
Ya hacı senin gibiler oy veriyor birde bizim kaderimizi senin gibiler belirliyor cidden yazmamak için zor tutuyorum kendimi. Adsm dün 19.15 de aldim yazmış aradan 20 saat geçmiş bonus dün akşam bitti sana neyinj kanitlasin yani sizdeki aklı kuşa taksan kuşun dengesi bozulur cidden boş muhabbet yapmayin ya

corvettez

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
71
16
8
Konuları okumadan takip etmeden niye acıyorsunuz anlamıyorum aga yani dunyanın en sakin adamını getirsen söver yani..okuyun bi okuyun yazılanları..

Sinanksk

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
53
35
18
Şikayetvar yazın bunun ve bunun gibi siteleri ve ayninaltyapiyi kullanan siteleri kullanıcı kasiyorlar resmen üstüne kopekmgibi bekletip dalga geçip birde güncelleştirme var diyorlar adinyalancilar

orhaneslimon16

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
74
36
18
Sistemsel bir sorundan dolayı deneme bonusu kodumuz ve bonusumuz bir süreliğine durdurulmuştur. Aktif edildiğinde Telegram kanalımızdan bilgilendirme yapılacaktır
Telegram linkimiz: Telegram kanalımız : https://t.me/betrozsosyal
BETROZ'u tercih ettiğiniz için teşekkür eder, oyunlarınızda bol şanslar dileriz.

Şansima sokayım ya bir daha böyle kimlik yükle diyen sitelere üye olmam ben awk

yuksel4316

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23
1
3
üye olmayın kardeşim bunun gibi üç dört tane daha var aynı alt yapıyı kullanan benim ikisinde hala duruyor param çekim yaptırmıyor

yuksel4316

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23
1
3
hep bir bahane üç gündür bende güncellme bekliyorum aklınız varsa sakın üye olmayın bunun gibi üç tane daha var aynı alt yapıyı kullanıyor ödeme falanda yapmıyor