- 4,502
- 3,314
- 113
İnş pasambakalım ben 10 u bastım evet e gelırse 8 de 8 10 mılyonla bana da 3-4 tek gerekecek bundan sonra gelırse
İnş pasambakalım ben 10 u bastım evet e gelırse 8 de 8 10 mılyonla bana da 3-4 tek gerekecek bundan sonra gelırse
Aynen bu kötü oldu ins bol gollü geçer ikincinyariyemeseydı rıze ılk yarı ıyıydı
Geldi bile tebrikler dostum Galatasaray kesin golü var bı 40 k alırsın sen burdan bence şansın daim olsungoooll ıyı oldu bu
bakalım beklemedeyızGeldi bile tebrikler dostum Galatasaray kesin golü var bı 40 k alırsın sen burdan bence şansın daim olsun
Hakikaten penalti kacirmislarkacar mı penaltı bee
Girmedim ama kazananları tebrik ederim ikiye bolmustumyarına fenerin macını soracak bakalım ne soracak
analızı yaptık penaltı dedık dunEkli dosyayı görüntüle 212398
aralarındakı maclar goll rize düsmemeye oynuyor gs durumu bellı kazanması lazım ıkısınınde hakemde devreyegırer penalt ıfalan calarsa gelır
Bin kisiye bin tl cekilisi kokusu aliyorum 😀analızı yaptık penaltı dedık dun
12 soru var daha patlamazsak 40k ustu alırsak bın kısıye 1 tl etkınlık olurBin kisiye bin tl cekilisi kokusu aliyorum 😀
Saka tabiiki. Bol sanslar
Daha cok soru varmis 😐 Umarim 1-2 tur daha kayipsiz gecer. Sonra zaten yariya bolsen yetiyor herhalde12 soru var daha patlamazsak 40k ustu alırsak bın kısıye 1 tl etkınlık olur
3-4 soru daha bılmek gerekDaha cok soru varmis 😐 Umarim 1-2 tur daha kayipsiz gecer. Sonra zaten yariya bolsen yetiyor herhalde
Hayirlisi bakalim. Umarim kazasiz belasiz finale gidersin3-4 soru daha bılmek gerek