- 4,217
- 3,225
- 113
Yine güzel bir seçim yapmışız 9.5 korner cikmamis
altMilyonluk soruda Konya gs maçına 2.5 ust olur mu sormuş sizce ne olur
Konya full kapanan kısır takım IY erken gol olmazsa rahat alt olur.Milyonluk soruda Konya gs maçına 2.5 ust olur mu sormuş sizce ne olur
Odemeyi yaparlarsa burdan paylasSon soruya geldim artık riske gerek yok diye düşünüyorum bunu alıp sıfırdan devamEkli dosyayı görüntüle 213942
Bets10 mu parayı yatırmayacak komik olma Tek dev şirketler arasında senin 100 tl nemi çökecekte bu şekilde düşünüyorsun.Odemeyi yaparlarsa burdan paylas
ödeme yoldugunda görelim diye paylas dedim yapmazlar demedimkiBets10 mu parayı yatırmayacak komik olma Tek dev şirketler arasında senin 100 tl nemi çökecekte bu şekilde düşünüyorsun.
Yoktan iyi trbrklerSon soruya geldim artık riske gerek yok diye düşünüyorum bunu alıp sıfırdan devamEkli dosyayı görüntüle 213942
Tebrikler dostEvet arkadaşlar bakiye yüklendi nakit olarak 3000 bin TL çekim verildi herkese bol sanslarEkli dosyayı görüntüle 214082
TSK dostlarimTebrikler
Kardeşim sen o milyonlardan sonra buraya takilmazsin diye düşündüm bende bets10 da o etkinliğe katılsam bana yardımcı olur musunUlan gittik mal gibi real 1.5 ust atar dedik sahada yok adamlar
Şu milyoneri geçen bir kere denedim ikincide yattımUlan gittik mal gibi real 1.5 ust atar dedik sahada yok adamlar
Ben ilkinde yattım benden iyi durumdasinŞu milyoneri geçen bir kere denedim ikincide yattım
Ama deneyecek yine
Olurum kardeşim faydam olacaksa hatta paylaşımları buraya atarim resim olarak kafan yatarsa degerlendirirsin real 2yi atarsa 2 tek bilmiş olacamBen ilkinde yattım benden iyi durumdasin