- 15,754
- 8,672
- 113
Buna nasıl katililiyo
Ilk soruda 1 milyona indi bakiyrm 😁😁Aynen katıldın boş şanslar kardo 👊🏼🤩
250 lira yatirBuna nasıl katililiyo
2 sayfa önce 4K çekti arkadaş bi incele kardo yawBu olaydan hiç para çekebilen oldu mu,cektiyse ne kadar?
Kardo 25 sayfa üşendim, ama şunu soyliyim simdiye kadar yuz binlerce yatana kadar, her ay 2 kez şu olaydan deneyip kaybetmek daha iyi olurdu, vurursan hem iyi vurursun, diğer turlu canlıdan ilk mactan saniyede yatip, yeni para yatirmaya giriosun, bu olay çok öncelerden olaydı keske2 sayfa önce 4K çekti arkadaş bi incele kardo yaw
mevzuyu ciddeye alıp sabırlı gidersen bu tam sana göre kardoKardo 25 sayfa üşendim, ama şunu soyliyim simdiye kadar yuz binlerce yatana kadar, her ay 2 kez şu olaydan deneyip kaybetmek daha iyi olurdu, vurursan hem iyi vurursun, diğer turlu canlıdan ilk mactan saniyede yatip, yeni para yatirmaya giriosun, bu olay çok öncelerden olaydı keske
Bnce atar
Hiyar cikdiii 😁😁
çok zorladın tabii hıyar çıktı kardo 😢
bence kendi kalesine atar 😂Bnce atar
pasçok zorladın tabii hıyar çıktı kardo 😢
bence kendi kalesine atar 😂
Hocam en azından biraz para kazanmak için strateji nasıl yapmamız lazım... Baya bir soruyu bölmeden gitmek lazım değil mi ?Yok dostum bugün 7nci soruydu 7 soruya 3 kez böldüm 4 de tek bildim daha 13 soru var hedef 10 tek 9600 temiz para geçende 3650 aldim
Bets10 çok sağlam site 1 gün sonra yatırdılar her 20 günde alıyorum bişeylerBen çektim 29000 TL