Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bets10 - Tahmin

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,973
1,056
113
bets10 tahmin şampiyonlar ligi finali yarışmasına katılanlar kaç bildi?
ben 9da 8 yaptım bir tek ilk sarı kartı bilemedim maçta kart çıkmadı. herhalde onuda bilen çıkmamıştır bu maçta kart olmaz diyen olacağını sanmam:)

Mylonelym2

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
102
7
18
Beyler bende avrupa finalinde 9 da 7 yaptım yanlışlarım ilk kornerler vara kaç kez gidilir alırmıyım bişeyler sizce

Mylonelym2

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
102
7
18
bets10 tahmin şampiyonlar ligi finali yarışmasına katılanlar kaç bildi?
ben 9da 8 yaptım bir tek ilk sarı kartı bilemedim maçta kart çıkmadı. herhalde onuda bilen çıkmamıştır bu maçta kart olmaz diyen olacağını sanmam:)
Avrupada 9 da 7 yaptım sence nedit vaziyet alırmıyım kanka bonus az da olsa kaç kez vara gidiliri bilemedim bide ilk korneri

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,973
1,056
113
Avrupada 9 da 7 yaptım sence nedit vaziyet alırmıyım kanka bonus az da olsa kaç kez vara gidiliri bilemedim bide ilk korneri
yaptığın tahminleri bilen azsa puan yüksek olur ve kazanabilirsin, tahminler normal sonuçsa puan vermez 7 ile kazanamazsın.avrupa ligi tahmine katılmadığım için soruları bilmiyorum
mesela şampiyonlar ligi tahminde sarı kart olmadı ve kart olmaz diyenler iyi puan alır , çünkü çok zor bir olasılıktı

balon1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
438
52
28
chelsea maçında vara gitmişmiydi hakem

balon1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
438
52
28
şampiyonlar ligi sonuçlanmış 4 gün önceki hala sonuçlanmamış

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,973
1,056
113
benim dediğim gibi olmuş, kart olmaz diyenler kazanmış . sadece o soru 80 civarı puan vermiş

VenceremosBA

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
716
148
43
Beyler bets10 güvenlik yine paylaşmış bonus var uyandırın milleti

Mylonelym2

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
102
7
18
Avrupa final sonuçlarında oyuna sonradan giren oyuncu gol attı atanda iwobi adamlar o soruyu atamaz kazandı diyor kılpayı kaybedenler söylesin

mozart44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,017
265
83
beyler norwich 1 brighton 0 soumptampton 2 vermişim kafam güzelken diğerleri yanlış kaç puan verir sizce