yahuu diğer forumda çekenler var görselde paylaştılar..burdada çekenler var..insanları yönlendrme 10 kelimenden 8 i yatırmazlar filan vallahi şaşıyorum size..bende çekim verdm izin verildi beklicez.2.betkilikya vakasi olacak bunlar gondermez sanmiyorum
koskoca betcoda lisans bilgileri paylasilmamis ona ne diyecen ?yahu çocuk musunuz ergen misinz kardeşim siz..hayatınzda hiç mi bonus almadınız..Koskoca betco alt yapısındaa site almış adamlar..Sizin gibi küçük nü düşünecekler..yok boş yere oynamışlar kim kime 25 tl verirmiş yatrmazlarmış onlarca adam var çeken bende çekim verdim bekliyorum...Aşırı yoğunluk var cevrmsz oldğu için biraz anlayış göstern siteye..anında bonus yatacak sizde katlıcaksnz yaa zaten bravo..anında çekimde yapacasknz bravo..Sitelere hak veriyorum gercekten insanlarla uğraşmak çok zor..Bekleyn kardeşim bekleynn yatmazsa o zaman konuşun..site yatıracaktr doğru şeklde oynayanlara..Bende sitenin adamıyım hemen yapıştırın etiketi) ergenuslar
Aq bi gorsel paylassana bitane gorsel atan yokbenimki ödendi para 90 tl geldi akbanka
olumsuz adam) negatif adam..sen hayatnda nasıl anlaşıyrsun cevrenle merak ettm doğrusu..Yeni açılan sitelerde lisans entegresi hemen olmaz 2-3 ay işlem sürer..yukarda çekm yapan var gördn mü..bende çekm verdm bnmkde yatacak eminim.Milleti yanlış yönlendrmekoskoca betcoda lisans bilgileri paylasilmamis ona ne diyecen ?
ayrıca hakkmzda kısmında lisans kısmnda yazılı bilgileri..sadace doğrulama linki yok..oda birçok sitede yok zaten..sen derdine ağlaaa) çekim yapanlar var herkeste çekecek.koskoca betcoda lisans bilgileri paylasilmamis ona ne diyecen ?