- 136
- 35
- 28
Kazançla spin almıştım o1 TL lik spinde bunu nasıl basardin !!??😲😲
Kazançla spin almıştım o1 TL lik spinde bunu nasıl basardin !!??😲😲
Altı niye sakliyorsun amk demo ile oynadığın bariz belliKendi param olsa vermez 😃
kanka max odese 120 k oduyo o girdigin paraya nasıl 200 k kazandn.dKendi param olsa vermez 😃
Demo değil deneme bonusuna niye demo yapayım 300 çekiyorsun zaten ne kadar gelirse gelsinAltı niye sakliyorsun amk demo ile oynadığın bariz belli
Spin 8 TL satın alım 800 TL'likti en çok da 300 çekebiliyor olmak koydu 😃 deneme değil de gerçek 800'le girsem hayatta vermez 😃kanka max odese 120 k oduyo o girdigin paraya nasıl 200 k kazandn.d
Altı niye sakliyorsun amk demo ile oynadığın bariz belli
8 tl1 TL lik spinde bunu nasıl basardin !!??😲😲
54 spin 4 kere de uzattı 😃
Dogruladim bonusu nasıl alacam54 spin 4 kere de uzattı 😃
Tel numaranı doğrulayınca Teklifler bölümünde gözüküyor ordan aktif ediyorsun freespin kazancı aynı oyunda devam edilecek spin satın alımı serbestDogruladim bonusu nasıl alacam
İzlerken kalbim dayanmadı 🤣 yarıda kapattım 🙄 gerçekten kendi paranla oynasan gelmezdi insan kafayı yer yaa🤣Sugar Rush 1000 — Win Replay
Watch my latest win in Pragmatic Play's slot game!replay.pragmaticplay.net
oynadığımız siteyi biz de yazabiliyor muyuz burayakayit olduktan sonra hesaplarda mobil dogrulama yapinca aktiflesiyor teklifler bolumunde gozukuyor detaylar yaziyo fresipin kazanci ile sadece belirtilen oyunda oynanabilir baska alan gecersiz sayiliyor 3000 yap 300 cek
denme bonusu varsa sitede yazabilirein konuda acabilirsin ama gundemde olanlari yazman bisey degistirmez yeni acilan cogunlukla bilindik olmayanlari yazarsan daha iyi tepki alirsin dostum forumdanoynadığımız siteyi biz de yazabiliyor muyuz buraya
Bonuslar kısmında göremedim sitede bonusukayit olduktan sonra hesaplarda mobil dogrulama yapinca aktiflesiyor teklifler bolumunde gozukuyor detaylar yaziyo fresipin kazanci ile sadece belirtilen oyunda oynanabilir baska alan gecersiz sayiliyor 3000 yap 300 cek
Kavatlar bizim parayı niye sildiler ozaman ışık altında fantazi yasatirim sana .....Daha kaç kere paylascan göt oglani
Ne diyon lan senKavatlar bizim parayı niye sildiler ozaman ışık altında fantazi yasatirim sana .....
O kadar yüksek bettwn aldim 8 yıldır oynuyorum en yüksek aldığım bin x slottan ve ful kayiptayim bu ne boyleSugar Rush 1000 — Win Replay
Watch my latest win in Pragmatic Play's slot game!replay.pragmaticplay.net
Kendi paramız olsa bu kazancın yarısını bile vermez uzatmaz bile 😃😂😂 nasıl olsa 300 çekebiliyor psikolojisini bozalim demişler 😂İzlerken kalbim dayanmadı 🤣 yarıda kapattım 🙄 gerçekten kendi paranla oynasan gelmezdi insan kafayı yer yaa🤣